02 / 05 / 2024

İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman

İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tozun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tozun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Tozun tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Lords Yapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lords Yapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Encu tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu! 

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Can, İhsan Atalay ve Ömer Gök ortaklığında kuruldu.

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücetürk tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Açıkça tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman Haberi

İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ne zaman
Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı ile 1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimari, Mobilya Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek. Derneğin İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, Arap işadamlarının gezmeye değil iş yapmaya geldiğini söyledi


Posta...