03 / 05 / 2024

İzmir 2015 gayrimenkul projeleri

İzmir 2015 gayrimenkul projeleri

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

İzmirliler konut sitesi aidatlarıyla savaşıyor! Aidatlar 9 bin 500 TL'ye kadar yükseldi...

İzmir’deki gayrimenkul aidat bedelleri mercek altına aldı. İzmir’de aidatların 1600 ila 9500 TL arasında değiştiği belirtildi.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

2021’de İzmir gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Egenin incisi İzmir’in yeni yılda kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere site şeklinde yeni konut projeleriyle adından sıkça söz ettireceğini dile getiren Gayrimenkul PR, ‘tüketicilerin İzmir’den gayrimenkul edinme motivasyonlarında büyük değişiklikler olacak’ şeklinde açıklama yaptı.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen, Kovid-19 salgınının İzmir'de gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçüközmen, gayrimenkul fiyatlarının düşmeyeceğini belirtti...

İzmir'de gayrimenkul pazarlanması nasıl şekillenecek?

İzmir'de gayrimenkul sektöründe yaşanacak değişimleri kaleme alan Ekonomist Dr Osman Sirkeci, ‘İzmir ekonomisindeki bütün sektörler teknoloji odaklı büyüme modelini şimdiden planlamalı’ diye konuştu.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul satışlarını nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul PR şirketi, koronavirüsün İzmir'deki gayrimenkul satışlarını etkileyip etkilemeyeceğine dair değerlendirmelerde bulundu. Şirket, "İnşaat firmaları süreci hasar almadan atlatabilir" dedi...

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

İzmir yeni yatırımlarla yükseliyor!

Folkart Yönetim Kumlu Başkam Mesut Sancak, son 5 yılda İzmir’de gayrimenkul yatırımı yapanların yüksek gelir elde ettiklerini ve tüm verilerin bu ivmenin hızlanarak süreceğini işaret ettiğini söyledi...

İzmir'in cazibesi katlandı! Konut fiyatları arttı!

Hürriyet’ten Elif Ergu, Folkart’ın patronu Mesut Sancak ile İzmir’deki gayrimenkul piyasasıyla ilgili röportaj gerçekleştirdi. Sancak, İzmir-İstanbul otoyolunun İzmir’in değerini katladığını söyledi…

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

Otoyolun açılması İzmir konut sektörünü yüzde 40 hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Otoyolun açılması ve faizlerdeki indirimle İzmir'de gayrimenkul piyasası yüzde 30-40 hareketlendi" dedi...

İzmir 2015 gayrimenkul projeleri Haberi

İzmir 2015 gayrimenkul projeleri

İzmir'de Alsancak Limanı ile Karşıyaka-Turan arasında kalan 550 hektarlık bölümü kapsayan yeni imar planlarının onaylanması, bu şehirde yatırımcı ilgisini inşaata yönlendirdi.


Uzmanlar özellikle yeni kent merkezi olarak ilan edilen Bayraklıda turizm, ticaret, konut ve kültür alanlarına yönelik inşaatların hızlandığına dikkat çekiyor.


İLK ETAPTA YEDİ PROJE

Bölgede yapılacak projeler karma yapı olarak dikkat çekiyor. Planlanan yatırımların değeri 3 milyar lirayı buluyor. İlk proje Turan Arma olarak adlandırılıyor. 670 milyon liralık yatırımla yükselecek proje bünyesinde otel, konut, ofis ve ticaret alanları bulunuyor. Konak karma projesinin yatırım değeri 345 milyon lira alarak veriliyor.


EN UZUN KULE YOLDA

İzmir'de planlanan diğer projeler ise İzmir’in en uzun kulesini de içinde bulunduracak olan Şaraphane karma projesi, Halkapınar ve Turan'da eski Turyağ fabrikası arazisinde 610 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek İzmir...