02 / 05 / 2024

İzmir 5. Halil Atila Sitesi

İzmir 5. Halil Atila Sitesi

İzmir Bornova'da Olgun İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen 5. Halil Atila Sitesi'nde konut satışları başladı...

İzmir Konak'ta 85 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 5. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Kocakapı Mahallesi, 11153 ada 1 parselde yer alan arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Bayraklı'da 67 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 5. İcra Dairesi, İzmir ili, Bayraklı ilçesi, Salhane Mahallesi, 2391 ada 40 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 980 bin 625 TL'ye satıyor...

Bornova'da 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Atakent Panorama İzmir'de lansmana özel 319 bin TL'ye! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir, 5 blokta 240 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel fiyatlar 319 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

İzmir Çamdibi'nde konutların metrekaresi 5 bin TL oldu!

Birbiri ardına yeni projeler eklendi. Çamdibi'nden ev almak isteyenler metrekare bazında 5 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda.Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüşümü hız kazandı.

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde 5.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Maliye Hazinesi'nin Çeşme arsasına 5.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin İzmir Çeşme arsasını özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 5 milyon 860 bin TL bedelle Körükmez İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.nden geldi.

İzmir'deki hafriyat döküm sahası sayısı 5’e çıktı!

Kente gelişigüzel moloz dökümünün önüne geçmeye çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Işıkkent’teki yeni alanla birlikte kentteki hafriyat döküm sahası sayısını 5’e çıkardı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden 5 ilde sahte tapu operasyonu!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır, Antalya, Ankara, İzmir ve İstanbul olmak üzere 5 kentte düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda sahte belgeler düzenleyip, taşınmaz malların satışını yapan 30 kişiyi gözaltına aldı.

Beton zammı, konut fiyatlarını yüzde 5 artıracak!

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri, betona yapılan fahiş zammın, konut fiyatlarını yüzde 5 artıracağını dile getirdi. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun, ilçeye tüm İzmir'e de hizmet edecek bir hazır beton tesisi kurmayı planladıklarını açıkladı.

İzmir'de 5 yeni otopark kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, ikisi yeraltı olmak üzere 1685 araç kapasiteli 5 yeni otopark kuruyor.

İzmir’de suya yüzde 5 zam!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, İZSU 2016 yılı bütçesi kapsamında İzmir’de su tarifesine 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren yüzde 5 oranında zam yaptı. İşte zamlı tarife...

İzmir 5. Halil Atila Sitesi Haberi

İzmir 5. Halil Atila Sitesi

Yaklaşık 40 yıldır hiç ara vermeden değişen teknolojilere uyum sağlayarak inşaat sektörünün öncü firmalarından olan ve sosyal sorumluluk projelerinde de ön planda yer alan Olgun İnşaat A.Ş. Bornova’da, çağdaş bir yaşam tarzını yansıtarak inşa etmeye başladığı ve devam ettiği 5. Halil Atila sitesinin satışları başladı.


Üniversiteye, çevre yoluna, hastaneye, şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çeken ve birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanılan 5. Halil Atila Sitesi konumu, çağdaş mimarisi ve özellikleri ile 7 yıldızlı bir projenin bütün özelliklerini taşıyor. 3 bin metrekarelik alanda, koşulsuz deprem güvenliği ile inşa edilen 3 Blok, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 95 konutun bulunduğu proje şehrin içinde ve konforlu yaşamak isteyenlere çağdaş ve nitelikli ayrıcalıklar


Olgun İnşaat A.Ş. İç Mimarı Atilla Atila “İzmir de uzun...