03 / 05 / 2024

İzmir 75. Yıl Parkı

İzmir 75. Yıl Parkı

İZMİR'de, Çiğli Belediyesi’nin Egekent girişinde projelendirdiği, bol yeşil ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken 75. Yıl Türk Dünyası Parkı yakında hizmete girecek.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Kariye Camisi 75 yıl sonra ibadete açılacak!

Danıştay kararıyla ibadete açılmasının önündeki yasal engel Ayasofya’dan önce kalkan İstanbul’daki Kariye Camisi, 30 Ekim’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Cuma namazıyla 75 yıl sonra ibadete açılacak.

75 yıl sonra cami olarak açılan Fatih Kariye Camii Diyanet’e devredildi!

Kariye Müzesi’nin 75 yıl sonra cami olarak ibadete açılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Kariye Camisi yönetimi Diyanet’e devredildi.

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

2023 yılı turizm stratejisinde hedef 75 milyon turist!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 2023 yılı turizm stratejisini açıkladı. Bakan Ersoy hedeflenen turist sayısının 75 milyondan fazla, turizm gelirlerinin ise 65 milyar dolar olduğunu söyledi.

Bursa 75. Yıl Mahallesi Kreşi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesi 6 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesini 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre'de 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi, 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi açılışa katılarak, çözüm odaklı bir belediye olarak hizmet ettiklerini belirtti.

Eskişehir 75. Yıl Mahallesi'ne halk merkezi yapılıyor!

Odunpazarı Belediyesi; iki buçuk inşa ettiği Orhangazi, Emek, Vadişehir, Büyükdere, Gökmeydan, Erenköy, 71 Evler, Kırmızıtoprak, Karapınar ve Ihlamurkent’teki halk merkezlerinden sonra 75. Yıl Mahallesi’nde ki (Sultandere) halk merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Adıyaman 75.Yıl Meydanı'nın ismi değişti!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda Meclis 2.Başkan Vekili Veysel Öztürk Başkanlığından toplandı. Toplantıda 75.Yıl Meydanının adının 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın adı değişti.

İzmir 75. Yıl Parkı'nda sona doğru!

İZMİR'de, Çiğli Belediyesi’nin Egekent girişinde projelendirdiği, bol yeşil ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken 75. Yıl Türk Dünyası Parkı yakında hizmete girecek.

Manisa 75. Yıl'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 75. Yıl Mahallesi’nin eskiyen alt yapısını komple yeniliyor. MASKİ’nin hazırladığı proje sayesinde mahallenin 30 yıllık içme suyu yarasına neşter vuruluyor.

İzmir 75. Yıl Parkı Haberi

İzmir 75. Yıl Parkı

İZMİR'de, Çiğli Belediyesi’nin Egekent girişinde projelendirdiği, bol yeşil ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken 75. Yıl Türk Dünyası Parkı yakında hizmete girecek. Yeşillendirme ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla hizmete girecek parkı, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan teknik ekiple beraber inceledi.

Çiğli Egekent girişinde bulunan 75. Yıl Türk Dünyası Parkı yapım çalışmaları devam ediyor. 23 bin metrekarelik alanda yapılan proje, bölge halkının ihtiyacını giderecek pek çok donanıma sahip olacak. Park, çok sayıda kafe restoranları, amfi tiyatrosu, seyir kuleleri, şelale ve süs havuzlarıyla, semt sakinlerinin farklı taleplerine cevap verebilmesi ve özgün tasarımıyla dikkat çekiyor.

Eğimli bir arazi yapısına sahip olan parkın içinde bulunan restoran, kafeterya, idari bina ile spor binalarının kaba inşaatı ve dış cephe giydirmeleri tamamlandı. Proje kapsamında yer alan iki adet seyir...