08 / 05 / 2024

İzmir-Antalya Otoyolu ihalesi 

İzmir-Antalya Otoyolu ihalesi 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir-Antalya Otoyol Projesi'nin ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu için 21 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

5 büyük kentte konut fiyatları bir yılda ne kadar arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’daki satılık ev fiyatlarının son bir senedeki değişimlerini analiz etti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

Sahil kesimine taşınmalar çoğaldı!

2021 yılının ilk 6 ayında İzmir, Antalya, Muğla, Balıkesir, Tekirdağ gibi sahile kıyısı olan şehirlerde taşınma oranında artış yaşanıyor. 

İzmir-Antalya Otoyolu ihalesi  Haberi

İzmir-Antalya Otoyolu ihalesi 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Anadolu Ajansı'ndan Arife Yıldız Ünal'a İzmir-Antalya Otoyol Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, İzmir ile Antalya arasındaki seyahat süresini 7 saatten 3 saate düşürecek İzmir-Antalya Otoyol Projesi'nin ikinci etabını oluşturan Aydın-Denizli Otoyolu için 21 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

İzmir-Antalya Otoyol Projesi'nin, birinci etabını oluşturan İzmir-Aydın arasındaki otoyolun daha önce hizmete açıldığını hatırlatan Arslan, İzmir-Aydın arasının 115 kilometre, Aydın-Denizli arasının 140 kilometre, Denizli-Burdur arasının 140 kilometre, Burdur-Antalya arasının bağlantı yolları dahil 45 kilometre olmak üzere otoyolun toplam uzunluğunun 440 kilometreyi bulduğuna işaret etti. 

Arslan proje için 7 Mart'ta ihale dökümanlarının satışa sunulacağını ifade etti. Kapalı teklif alma usulü ile 21 Haziran'da gerçekleştirilecek ihale yap-işlet-devret modeliyle yapılacak.

Arslan, projenin üçüncü etabını oluşturan Denizli-Antalya Otoyolu için ise proje...