30 / 04 / 2024

İzmir Asma Bahçelerde yeni bir yaşam başlıyor

İzmir Asma Bahçelerde yeni bir yaşam başlıyor

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlandı; daire teslimlerine Haziran itibariyle başlandı. Projede Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip.

Bahçelerin dostu Hattat B Serisi! Hattat 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Hattat Bahçe Serisi uygun boyutsal ölçüleri ve yüksek performansı ile bağ ve bahçelerde büyük kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Ergonomik yapısı konforlu sürüş sağlarken üstün manevra kabiliyeti zahmetsiz ve rahat dönüş imkanı sunar. Peki Hattat B serisi ne kadar?

Köylüler gece uyuyup sabah bahçeye bakınca dehşete düştü! Yazın favori meyvesinde yüzde 70 kayıp var

Yaz aylarının favori meyveleri arasında yer alan kayısıyı don vurdu. Malatya'daki bahçelerde yüzde 70 ve üzeri kayıp olduğu ifade ediliyor.

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrencilerin ev bulma telaşı da başladı. Çok sayıda öğrenci yurt ve ev bulamazken bahçelerde sokaklarda yatmaya başladı. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

5 maddede kış bahçesi dekorasyon önerileri!

Sonbaharın gelmesi ve havaların soğumaya başlamasıyla birlikte balkon, teras ve bahçelerde kış bahçesi keyfi  de yapılmaya başladı. 

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Asma Bahçeler'de kahvaltı etkinliği!

Tanyer İnşaat imzası taşıyan Asma Bahçeler'de site sakinleri kahvaltıda bir araya geldi. Ev sahipleri, keyifli saatler geçirdi.

Asma Bahçeler Konutları fiyatları!

Asma Bahçeler Konutları fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asma Bahçeler Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Asma Bahçeler İzmir açık adres!

Toplam 18 bin 712 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Asma Bahçeler projesinde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

İzmir Asma Bahçeler satılık daire!

Toplam 92 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler satılık daire fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiliyor.

Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016!

8 blokta 92 daireden meydana gelen Asma Bahçeler Narlıdere Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor. Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016...

İzmir Asma Bahçelerde yeni bir yaşam başlıyor Haberi

İzmir Asma Bahçelerde yeni bir yaşam başlıyor

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlandı; daire teslimlerine Haziran ayı sonu itibariyle başlandı.


Asma Bahçeler’in peyzaj düzenlemesiyle sosyal alanlardaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımında son aşamaya gelinen projeden ev satın alanların, kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi.


Satışlarda da sona yaklaştıklarını açıklayan Tanyer, kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı’nın yanında konumlanan projenin değerinin de arttığına dikkat çekti. Asma Bahçeler’in İzmir’deki diğer inşaat projelerinden farklı ve iddialı olduğunu kaydeden Münir Tanyer, “Son derece ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan bu sıradışı projeyi oluştururken, evinizin her köşesinden bahçe, deniz, orman ya da vadi manzarasını izleyebileceğiniz şekilde tasarladık” diye konuştu.


“YENİ YATIRIMLAR İÇİN KOLLARI SIVADIK”


Tanyer İnşaat olarak,...