19 / 05 / 2024

izmir avm leri

izmir avm leri

Özdere İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, öğrenci evlerine yönelik bakış açısı karşısında derin üzüntü duyduğunu belirterek, belediyelere yurt açma yetkisi verilmesini istedi....

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Deprem korkusu AVM'leri de vurdu: Ziyaretçi sayısı yüzde 35 düştü!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı yaptığı açıklamada yaşanan büyük depremlerin en çok perakende sektörünü etkilediğini söyledi.

AVM ciroları katlandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, döviz kurunun AVM'leri nasıl etkilediğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

Yasakların kalkması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü Yasakların kalkmasının AVM'leri nasıl etkileyeceği ile ilgili bazı bilgiler verdi. İşte Isıgöllü'nün o açıklamaları...

Kısıtlamaların kaldırılması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, kısıtlamaların kaldırılmasını Haziran'ın ilk günlerinden beri beklediklerine, Temmuz ayından itibaren nihayet hafta sonlarının açık olacağına dikkat çekti. Altaş, ciro artışı olacağını belirtti.

Akmerkez GYO AVM'leri tam kapanmada hizmet verecek!

Akmerkez GYO, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye devam ettiğini, yeme içme alanında faaliyet gösteren belli mağazaların paket servisi olarak hizmet vereceğini açıkladı. 

AVM'lerde kira indiriminde hangi taraf ne istiyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını, sektörleri olduğu gibi AVM'leri de etkiledi. Salgın sürecinde 2 ay kapalı kalan AVM'ler sorunlarına çözüm istiyor. 

Avrupa’da markalar AVM'leri terk ediyor!

Avrupa’da bir devir sona eriyor. AVM’ler ve alışveriş caddelerindeki lüks mağazalar iflaslarını açıklıyor. Bunların Türkiye mağazaları da olumsuz etkilenebilir. İşte Avrupa devlerinin Kovid-19 salgınından sonraki durumları..

AVM'ler ve markalar karşı karşıya!

Yılda 4 milyar TL’yi aşan ortak gider faturaları, markalar ile AVM’leri karşı karşıya getirdi. Giderlerin azalmasına rağmen yaptıkları ödemelerin azalmadığını ve şeffaf davranılmadığını belirten markalar, durumun suiistimal edildiğini söylüyor. 

Pandemi sonrasında ofis ve AVM'leri neler bekliyor? 

GYODER Çözüm Platformu'nun beşinci toplantısında ofis ve AVM'lerde pandemi nedeniyle yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda mevcut sorunlara yönelik çözümler konuşuldu. 

AVM’ler kendilerinin kiracısı oluyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle cirolarında düşüş yaşayan markaların zarardaki mağazalarını kapatmak istemesi, AVM’leri farklı yollara itti. AVM yönetimleri ayrılmak isteyen markalara ‘bayiniz olayım, çıkmayın’ teklifini sunuyor.

izmir avm leri Haberi

izmir avm leri


Özdere İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, öğrenci evlerine yönelik bakış açısı karşısında derin üzüntü duyduğunu belirterek, belediyelere yurt açma yetkisi verilmesini istedi. AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin, “CHP’li belediyelerle İzmir AVM cenneti oldu” eleştirisine de cevap veren Kocaoğlu, “Bizim danışmanlığımızı yapan kişi, AVM planı yapmadığımızı çok iyi biliyor. İmarı veren kişi değil de biz mi AVM’ci oluyoruz?” dedi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından 13,5 milyon liralık yatırımla Menderes ilçesinde inşa edilen 125 bin kişilik arıtma tesisi törenle açıldı. Törende konuşan Başkan Kocaoğlu, Türkiye gündemine oturan kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalma tartışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu: “Hepimiz çocuk büyüttük. Okurken yurtlarda veya evlerde kaldılar. Okuyan çocuklar, ülkenin lokomotifidir. Çocuklarımız aynı yurtta, kampüste...