21 / 05 / 2024

izmir ayrıştırma projesi hangi ilçeleri kapsıyor

izmir ayrıştırma projesi hangi ilçeleri kapsıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar “birleşik sistem” olarak çalışan ve artan nüfusun yükünü taşımakta giderek zorlanan atık suları yağmur suyu hatlarından ayırmak için “ikinci hat” çalışmalarına hız verdi

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından 'İzmir ödeneği' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "2019 Yatırım Programı'nda İzmir'e 30 bin lira ayrıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor" denildi...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

İzmir ve Manisa'da acele kamulaştırma kararı!

İzmir ve Manisa'da 154 kV Bağyurdu-Kemalpaşa 380 GIS Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak..

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa ve İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından, Manisa Merkez'de ve İzmir Aliağa'da acele kamulaştırma yapılacak..

Mudanya'da trafo merkezi projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Mudanya Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

izmir ayrıştırma projesi hangi ilçeleri kapsıyor Haberi

izmir ayrıştırma projesi hangi ilçeleri kapsıyor


İzmir Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar “birleşik sistem” olarak çalışan ve artan nüfusun yükünü taşımakta giderek zorlanan atık suları yağmur suyu hatlarından ayırmak için “ikinci hat” çalışmalarına hız verdi. Böylece hattaki yük hafifletilerek aşırı yağışlardaki tıkanıklık ve su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Geniş kapsamlı ilk uygulamanın yapıldığı Şirinyer bölgesinde yağışları sıkıntısız atlatan Büyükşehir, şimdi de Çamdibi ve Altındağ’ı kapsayan 540 hektarlık alanda “dev ayrıştırma” projesini sürdürüyor. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağmur suları için “ikinci bir hat” daha yaparak artan nüfusun yükünü taşımakta zorlanan atık suların bulunduğu hattan ayırıyor. İZSU Genel Müdürlüğü, bugüne kadar “birleşik sistem” olarak çalışan ve aşırı yağışlarda tıkanmalara yol açan atık su ve yağmur suyu hatlarının ayrılmasıyla, hattaki yükün hafifletilerek aşırı yağışlardaki tıkanıklık ve su baskınlarının önüne geçilmesini hedefliyor.


Şirinyler...