18 / 05 / 2024

İzmir Aziziye Semt Merkezi açıldı mı

İzmir Aziziye Semt Merkezi açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Konak Aziziye Semt Merkezi tamamlandı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Aziziye Semt Merkezi'ni tamamladı.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

İzmir Selçuk Semt Garajı'nın ihalesi 16 Ağustos’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk’ta hayata geçirilecek özel tasarımlı semt garajı için 16 Ağustos’ta ihaleye çıkılıyor.

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

Kayseri Kocasinan'da 4 semt konağı 12 Ekim'de açılacak!

Yeni dönemde hızını daha da artıran farklı, ilk ve yeni hizmetlerin temelini atan Kocasinan Belediyesi emeklerinin meyvelerini almaya başladı. Toplam 4 milyon lira harcanan 4 semt konağı gelecek hafta hizmete açılıyor.

İzmir Alsancak'ta yollar ikinci kez yenilenecek!

İzmir’in Alsancak semtinde, geçen Ramazan Bayramı öncesi başlayan altyapı çalışmaları bitti derken semt halkı için ikinci çile başladı.

Kocasinan'daki semt konakları hizmete açılıyor!

Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, sosyal refahı artırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Semt Konakları da ilgi çekiyor...

Erzurum Aziziye kentsel dönüşümde son durum ne?

Aziziye Belediyesi bu yaz sezonunda ilçeyi şantiyeye çevirdi. İlçede kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ konutları yükseliyor. park, bahçe, asfalt, kaldırım ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İzmir Aziziye Semt Merkezi açıldı mı Haberi

İzmir Aziziye Semt Merkezi açıldı mı


Yatırımlarına ara vermeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezinin inşaatını tamamlıyor. Temeli 26 Mayıs tarihinde atılan ve 240 günde tamamlanması hedeflenen 2 katlı merkezin inşaatında büyük ilerleme kaydedildi.


Yılsonuna kadar tamamlanması beklenen merkezin hizmete girmesiyle Konak Belediyesi’nin ilçe genelinde faaliyet gösteren semt merkezlerinin sayısı da 12’ye çıkmış olacak.


Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında giriş katının duvarlarının beton dökümlerine başlandı. Ekiplerin sıcak havaya rağmen kesintisiz olarak devam ettiği yapım çalışmaları bittiğinde Aziziye sakinleri modern bir merkeze kavuşmuş olacak. 


Diğer semt merkezleri gibi bölge halkının buluşma mekanı olacak olan merkezde özellikle semt sakini kadın ve çocuklar için kurs ve eğitimler verilecek. Semt merkezinde meslek edindirme, yabancı dil, geleneksel el sanatları, hobi ve beceri kurslarının yanı sıra çocuklar...