02 / 05 / 2024

izmir Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları kampüsü

izmir Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları kampüsü

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir’e 150 milyon TL’lik yatırım yapacak. İki kampüs ile Bahçeşehir Kolejleri genişlerken, yeni Uğur Okulları kampüsleri hayata geçecek.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Cemal Canpolat: Bahçeşehir Gölet için mücadelemizi sürdüreceğiz!

Bahçeşehir Gölet’e kafe, restoran ve barların da bulunduğu 107 adet ticari ünite yapılması için çalışma başlatılmıştı, olaya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat "Bahçeşehir Göleti'nin takipçisiyiz" dedi.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir Gölet'te inşaatın önünü açan imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet'te inşaat yapılmasının önünü açan 2013 yılı imar planları iptal edildi. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL!

Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3 bin TL olarak belirlendi.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de 217 bin TL'ye 1+1!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de fiyatlar 217 bin TL'den başlıyor. Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirimin sunulduğu Soyak Konforia projesinde teslimler Eylül 2017'de yapılıyor...

KİPTAŞ Referans Bahçeşehir daire fiyatları!

KİPTAŞ Referans Bahçeşehir daire fiyatları peşin ödemelerde 256 bin liradan başlıyor. Sıfır faizle ödeme seçeneğinin sunulduğu Referans Bahçeşehir Evleri projesinin Aralık 2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor...

Uğur Okulları Türkiye genelinde 11 yeni kampüs inşa edecek!

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını müjdeledi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

izmir Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları kampüsü Haberi

izmir Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları kampüsü

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir’e 150 milyon TL’lik yatırım yapacak. İki kampüs ile Bahçeşehir Kolejleri genişlerken, yeni Uğur Okulları kampüsleri hayata geçecek. Karşıyaka, Konak, Güzelbahçe, Gaziemir’de hayata geçecek kampüslere 4 bin öğrenci eğitim görecek, bin kişi isdihdam edilecek.


Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, kendileri için çok önemli olan İzmir’de yapılan eğitim hizmetinin karşılığını anlayan takdir eden bir veli kitlesi bulunduğunu belirterek, İzmirli velilere müteşekkir olduğunu ifade etti. Enver Yücel, "1 yıl içersinde 150 milyon liralık bir eğitim yatırımıyla yeni kampüsler inşa ediyoruz. İki yeni kampüs ile Bahçeşehir Kolejleri genişleyecek. Dershanelerden dönüşen temel liselere verilen 4 yıllık süreyi 2 yıla indirdik. Temel Liselerimizden biri Anadolu Lisesi statüsünde. 2 yıl içinde de Uğur Okulları’nı kampüslere dönüştüreceğiz. Ortaokul, lise,...