17 / 05 / 2024

İzmir Bayramyerinde Üst geçit projesi altyapı engeline takıldı

İzmir Bayramyerinde Üst geçit projesi altyapı engeline takıldı

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi

Tunç Soyer'den riskli binaların dönüşümü için olağanüstü toplantı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 1 Mart Pazartesi günü Başkan Tunç Soyer’in çağrısı üzerine olağanüstü gündemle toplanacak. Toplantıda tek gündem olarak, riskli binaların dönüşümü konuşulacak.

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

İzmir'de imar planlarına revizyon önerisi!

Erkut Tamay, İzmir'deki üst seviyede olan nüfus artışından kentin olumsuz etkilenmemesi için kentsel tasarım ve imar planlarının revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Folkart Basmane projesi 900 milyona mal olacak!

İzmir'i üst segment inşaat projeleri ile tanıştırma hedefiyle 2006 yılında yola çıkan Folkart, 10 yıl gibi kısa bir sürede bu hedefin de üzerine çıktı.

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin gövde montajı tamamlandı!

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin 50 metre uzunluğundaki gövdesinin montajı yapıldı. Montaj için malzemeler İzmit'ten geldi.

Aziz Kocaoğlu'nun vaatleri kağıt üstünde kaldı!

Başkan Kocaoğlu’nun seçim bildirgesindeki vaatlerinin kağıt üstünde kaldığını belirten AK Partili Doğan, “İzmir’in 12 yılı boşa gitti. Başkan Kocaoğlu bu gidişle enkaz devredecek” dedi

İzmir Büyükşehir'den yeni üst geçit!

İZBAN Torbalı hattının 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış günü için son hazırlıklar yapılırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen istek üzerine hat üzerindeki yaya üst geçitlerine bir yenisini daha ekliyor.

İzmir Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidi yenilenecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yaya üst geçitlerini yenilerken, Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidinin kaderine terk edildiğini belirten vatandaşlar, 30- 40 yıldır kullandıkları yaya üst geçidinin yenilenmemesine tepki gösterdi.

İzmir Menemen'de halk üst geçit istiyor!

İzmir'in Menemen ilçesi girişindeki İlçe Jandarma Komutanlığı önünde üst geçit bulunmaması yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşları ölüm tehlikesi ile karşı karşıya getiriyor.

Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği tamamlanıyor!

İzmir trafiğine nefes aldıran Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği de tamamlanıyor. Peki onay alan Konak Tünelleri projesinin yapımına ne zaman başlanacak?

İzmir Konak'a rampalı yaya üst geçidi yapılacak!

Konak'a yapılması planlanan yaya üst geçidinde taslak projeye İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay geldi.

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

İzmir Bayramyerinde Üst geçit projesi altyapı engeline takıldı Haberi

İzmir Bayramyerinde Üst geçit projesi altyapı engeline takıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İnönü Caddesi'nde mevcut yaya üst geçitlerin modernizasyonu ve yenileme çalışmaları kapsamında Bayramyeri'nde başlattığı ve 5 Ocak'ta tamamlanacağı belirtilen üst geçit projesi, alt yapı söz verilen tarihte bitirilemediği için yapılamadı. Alt yapı engeline takıldığı belirtilen yürüyen merpenli ve asansörlü yaya üst geçit projesi inşaatına henüz başlanamazken, vatandaşlar da sökülen eski köprünün yerine yeni üst geçit yapılmadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 


İNŞAAT BAŞLAMADI 

Hatay İnönü Caddesi'nde, 3 farklı noktada yer alan üst geçitlerin yenilenmesi için geçen yıl çalışma başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, projeleri hazırladıktan sonra 2015 yılı Eylül ayında ihaleye çıkarak, yüklenici firmaya 28 Eylül 2015 tarihinde yer teslimi yaptı. İnönü Caddesi'nde yer alan Bayramyeri'ndeki eskiyen üst geçit yaklaşık 2 ay önce sökülerek bulunduğu yerden kaldırıldı. İhale gereği 5...