27 / 04 / 2024

izmir belediyesi ahşap iskele projesi

izmir belediyesi ahşap iskele projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

Karşıyaka’ya 6 ahşap iskele geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Vapur İskelesi'nden Alaybey Tersanesi'ne kadar uzanan kıyı şeridinde yapacağı altı adet ahşap iskele için 23 Kasım'da ihaleye çıkacak.

Ordu Büyükşehir'den Ahşap ve Taş Yapıları Koruma Sempozyumu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Geleneksel Ahşap ve Taş Yapılarda Koruma ve Onarım” konulu sempozyum düzenlendi.

Ordu Gürgentepe'de 200 yıllık ahşap cami restore edilecek!

Ordu'nun Gürgentepe ilçesindeki tarihi ahşap cami, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore edilerek yeniden ibadete açılacak.

Ankara'daki modern yapılarda ahşap oymacılığı ön planda tutulacak!

Hamamönü restorasyonunda taş ve ahşaba öncelik veren Altındağ Belediyesi modern projelerde de ahşap kullanacak. Böylece Ankaralı ustalar kazanacak. Altındağ'da 2008 yılında başlanan tarihi dönüşüm kapsamında Hamamönü'ndeki tarihi evler restore edildi.

Tokat Erbaa Park Vadi'ye ahşap mescit yapılıyor!

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yöre halkının piknik yapmak ve güzel vakit geçirmek için sıklıkla gittiği Park Vadi’de Erbaa Belediyesi, rekreasyon alanının estetiğine uygun ahşap mescit yapımına başladı.

Tokat Park Vadi'ye ahşap mescit inşa ediliyor!

Erbaa Belediyesi Park Vadi rekreasyon alanında ahşap mescit yapımı için çalışmalara başladı. Belediyesi’nin marangozları tarafından Park Vadi’de yapımına başlanan mescit, temeli hariç beton kullanılmadan ahşaptan imal edilecek.

İzmir'de ahşap iskele çalışması iki ay gecikti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karataş ve Üçkuyular sahilinde projelendirdiği 5 ahşap iskelenin yapım çalışmaları sözleşmeye göre iki ay gecikti.

İzmir'in ahşap iskele projesine ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin rüya projelerinden 5 ahşap iskelenin inşaat süreci sancılı başladı. Ege postası adlı internet sitesinin haberine göre geçtiğimiz günlerde de resmen yapımına başlayan iskelelerden ilkinin şantiyesine adeta ceza yağdı.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

Fatih'teki tescilli ahşap binayı belediye yıktı!

Fatih Çapa'da tescilli ahşap ev Fatih Belediyesi'ne ait iş makinaları ile gece yarısı yıkıldı. Belediye Koruma Kurulundan yıkım kararı olduğunu ileri sürdü...

izmir belediyesi ahşap iskele projesi Haberi

izmir belediyesi ahşap iskele projesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek. "İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi" çerçevesinde Pasaport, Konak Pier-Karataş ve Üçkuyular-Göztepe İskele arasındaki kıyılar düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi, 5 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğundaki iskelelerden birini Göztepe sahilinde kuracak. Eskiden deniz banyolarının ve iskelelerin olduğu Karataş-Karantina bölgesinde ve Susuzdede önlerinde ikişer adet olmak üzere toplam 5 iskelenin yapımı gerçekleştirilecek.


Denizle iç içe

Söz konusu çalışmalarla, sahil şeridinin kentin diğer kıyılarına nispeten dar olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın bu dezavantajını ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Ahşap iskeleler, İzmirlilerin denizle buluşmasında önemli rol üstlenecek. Kıyıya gelenler denizle...