17 / 05 / 2024

izmir belediyesi arıtma tesisi projeleri

izmir belediyesi arıtma tesisi projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma seferberliği sürüyor. Menemen'e ikinci arıtma tesisini kurmak için ihale sürecini tamamlayan İZSU Genel Müdürlüğü, tesisi inşa edecek firma ile sözleşme imzalandı ve işin yer teslimi yapıldı.

Küçük Menderes'e 6 adet arıtma tesisi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Küçük Menderes Havzası'nda 6 ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurmak için çalışmalara başladı. Avrupa standartlarındaki arıtmaların kurulacağı yerleşimler arasında, Ödemiş'in turistik mahallesi Gölcük de var.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

İzmir Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa Birliği standartlarında arıtma tesisi kazandırıyor. 9.1 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları başladı.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

İzmir Küçük Menderes arıtma tesisi ihalesi 19 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma kurmak için ihaleye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “temiz ve yaşanabilir bir çevre” için biri Aliağa'da olmak üzere 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Yenişakran'a yapılacak Atık Su Arıtma Tesisigünde yaklaşık 2 bin metreküp evsel atık suyu arıtacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menderes Havza Atık Su Arıtma Tesisi'nde yılda 2 bin ton arıtma çamuru güneş enerjisiyle kurutuluyor.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Çan Belediyesi Paket Arıtma Tesisi'nin temsili açılışını yaptı!

Çan Belediyesi tarafından ilçedeki mahallelerde bulunan AKSU çeşmelerinden akan suyun kalitesini artırmak amacıyla Tepeköy'deki AKSU Depolarının yanına kurulan Merkezi Paket Arıtma Tesisinin temsili açılışı yapıldı.

Tekirdağ Kumbağ'da içme suyu paket arıtma tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilcesine bağlı Kumbağ Mahallesi’ne yapılan İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017 yılında bitecek!

Turgutlu Belediyesi, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017 yılında faaliyete geçecek.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Şanlıurfa Atıksu Arıtma Tesisi ihale aşamasında!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ GENEL Müdürlüğü'nün 2872 sayılı çevre kanunu gereği yapılmasını planladığı Atıksu Arıtma Tesisi ve alt yapı kanalizasyon sistemlerinin yapım çalışmaları hız kazandı.

Yozgat Akdağmadeni'ne atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi...

izmir belediyesi arıtma tesisi projeleri Haberi

izmir belediyesi arıtma tesisi projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma seferberliği sürüyor. Menemen'e ikinci arıtma tesisini kurmak için ihale sürecini tamamlayan İZSU Genel Müdürlüğü, tesisi inşa edecek firma ile sözleşme imzalandı ve işin yer teslimi yapıldı. Menemen Tiirkelli'de kurulacak yeni arıtma tesisi, 2010 yılında İZSU tarafından ilçede hizmete alman 100 bin kişi kapasiteli Menemen İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'ne uzaklık nedeniyle ulaşamayan Tiirkelli, Helvacı ve Hatundere yerleşimlerinin evsel atıklarını arıtacak. Menemen Tiirkelli Mahallesi'nde 20 bin metrekarelik alanda üışa edilecek tesis, 15 bin kişiye hizmet edecek kapasitede olacak ve günde 3 bin metreküp evsel atık arıtacak. Tesis, 6.5 milyon liralık yatırımla 545 günde tamamlanacak. Tesisin yapımına Şubat ayında başlanacak. İZSU yaklaşım 1,5 milyon liralık yatırım yapacak....