01 / 09 / 2024

izmir belediyesi asfalt çalışmaları

izmir belediyesi asfalt çalışmaları

İzmir Belediyesi, yağmurların bitmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Kent merkezinin ihtiyaçlı bölgelerindeki çalışmalar planlı bir şekilde devam ederken, diğer taraftan özellikle yazlık bölgelerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

İzmir Belediyesi Balçova'da 31.3 milyon TL'ye otopark yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, intifa hakkı tesis edilmesi karşılığında ototerminal ve otopark binası yapılması işini ihale edecek. 10 yıl süreyle işletilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin TL olarak belirlendi.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi'nden 130 bin ton asfalt!

Şahinbey Belediyesi bir yıl boyunca yeni mahalleler de dâhil 130.131.75 ton asfalt 166.268 m2 kilit taşı çalışması yaptı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 100 bin ton asfalt!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin tüm yollarda konforlu bir sürüş imkanı sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Karadeniz Mahallesi 1152 Sokak’ta asfaltlama çalışması yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, yılda ortalama 100 bin ton asfalt yapıyor.

Çatalca Belediyesi'nden 18 bin 681 ton asfalt!

Asfalt çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi, ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırıp Çatalca’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

izmir belediyesi asfalt çalışmaları Haberi

izmir belediyesi asfalt çalışmaları


İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağmurların bitmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Kent merkezinin ihtiyaçlı bölgelerindeki çalışmalar planlı bir şekilde devam ederken, diğer taraftan özellikle yazlık bölgelerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.


Son olarak Bütünşehir Yasası ile hizmet sınırlarına dahil edilen Çeşme ilçesi ve Menderes- Özdere’de konuşlanan Büyükşehir ekipleri, yazlıkçıların yoğun olduğu bu bölgeleri yepyeni bir görüntüye kavuşturuyor. Bu kapsamda sürdürülen ve devam edecek çalışma ile iki ilçede toplam 45 kilometrelik yolda 62 bin ton asfalt serimi tamamlanacak. Şu ana kadar yaklaşık 40 bin ton asfalt kullanılarak 28 kilometre yol yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Özdere ve Çeşme’deki bu yatırımın toplam maliyeti ise 4 milyon 852 bin 832 bin TL olarak gerçekleşti.


Çeşme sezona hazır

2014 Mart yerel seçimleri ile birlikte resmi olarak İzmir’e bağlanan yeni ilçelerde...