27 / 04 / 2024

izmir belediyesi park projeleri

izmir belediyesi park projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de yaklaşık 5 dönüm alan üzerinde kurduğu parkla bölgeye yeni bir soluk getirecek. İZBAN yaya üst geçidinin bitişiğinde yer alan parkın hemen yanında 160 araçlık otopark da olacak.

Bayraklı’da 5 yılda 30 yeni park açıldı!

Bayraklı Belediyesi, 5 yılda 30 yeni parkı hizmete açarken, mevcut 116 parkı da elden geçirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırdıklarını belirtti

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

İzmir Çınaraltı Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kemeraltı’nda gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi çarşıyı ve çevresini korumak adına önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çınaraltı Parkı’nda da meydan düzenlemesine gidecek.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Alanya Mahmutlar Mahallesi'ne 3 yeni park geliyor!

Alanya Belediyesi, kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ihalesi yapılan ve Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan 103. Sokak, Aydın Sokak ve 101. Sokak’ta 3 adet parkın inşaatına başladı.

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı’nda yapılan çalışmalar sona erdi. Biten çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte bölge modern bir dinlenme alanına sahip oldu.

izmir belediyesi park projeleri Haberi

izmir belediyesi park projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de yaklaşık 5 dönüm alan üzerinde kurduğu parkla bölgeye yeni bir soluk getirecek. İZBAN yaya üst geçidinin bitişiğinde yer alan parkın hemen yanında 160 araçlık otopark da olacak. Yeni Mahallesi’nin “yeni” parkı Eylül başında tamamlanacak.


Kentin farklı noktalarında yaptığı yeşillendirme çalışmalarıyla vatandaşların nefes aldığı mekanların sayısını her geçen gün biraz daha artıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle'de 4 bin 900 metrekarelik alanda yaptığı düzenlemeyle bölgeye hem yepyeni bir park hem de 160 araç kapasiteli bir otopark kazandırıyor. Yapımı tamamlanan İZBAN hattı yaya üst geçidinin yanında kalan yeni parkın, vatandaşların yeni uğrak yeri olması bekleniyor. 

Uygulama çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu parkta, yayaların kavşak noktasına kolayca ulaşabilmelerini sağlamaya da ayrıca özen gösterildi. İçinde spor sahası, çocuk oyun...