01 / 05 / 2024

izmir belediyesi prestij projesi

izmir belediyesi prestij projesi

Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor.

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

İzmir Belediyesi Balçova'da 31.3 milyon TL'ye otopark yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, intifa hakkı tesis edilmesi karşılığında ototerminal ve otopark binası yapılması işini ihale edecek. 10 yıl süreyle işletilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Bozova prestij caddeye kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

Erzurum Narman'daki 110 bina yenilendi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini ilçelerde de tüm hızıyla sürdürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla ilçeye konuşlanan Büyükşehir’in ekipleri yerleşim yerinde adeta mühendislik harikası işlere imza attı.

Şanlıurfa Akçakale'ye prestij cadde müjdesi!

Son olarak Suruç'taki çalışmaların da tamamlanması ile 6 ilçede prestij caddesini halkın hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de de aynı uygulama öncesi altyapıyı sil baştan revize ediyor.

Şanlıurfa Bozova prestij caddesine kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Bozova ve Suruç'a prestij cadde!

Şanlıurfa'nın 5 ilçesinde prestij cadde çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Bozova ve Suruç'taki prestij cadde uygulamasında da mevcut güzergahları asfalta hazır hale getirdi.

Konya Hüyük’teki prestij cadde çalışmaları tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı prestij cadde tanzimi çalışmalarını sürdürürken Hüyük’te 3 caddede yaptığı çalışmaları tamamladı.

izmir belediyesi prestij projesi Haberi

izmir belediyesi prestij projesi


Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor. Çevre bulunan apartman sakinlerinin katıldığı toplantı, Rekreasyon Alanı'nda hizmete giren Türkan Şoray Düğün Salonu'nda yapıldı. Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren'in de toplantıda, bölge sakinleri binaların dış cephe kaplamalarına ilişkin bilgi verildi. 


Yeni yaşam merkezi

Uzundere Rekreasyon Alanı ile bölgenin çehresinin, kaderinin değişeceğini belirten Ürünveren, ilçenin her noktasının modern bir kent kimliğine dönüşmesi için projeler ürettiklerine dikkati çekti. 


Uzundere'de hayata geçirdikleri projenin İzmir'in yeni yaşam merkezi olacağına işaret eden Ürünveren, "Burası, yeşil alanı, tematik parkıyla sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin projesi olacak. 2500 kişilik amfi tiyatro, gençlik merkezleri, kapalı yüzme havuzları, nikah ve düğün salonları,...