02 / 05 / 2024

izmir belediyesi Süperbüs projesi

izmir belediyesi Süperbüs projesi

İzmirli Ünsal Altunbaş, "Süperbüs" adlı projesinin hayata geçirilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne öneri sundu. Otobüslü toplu taşımayı iyileştirmeyi içeren projesinin Büyükşehir tarafından kabul edilmediğini belirtti

Mahall Bomonti İzmir'de sıfır faiz ve 12 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

Mahall Bomonti İzmir'den konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Mahall Bomonti İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Bursa Sırameşeler Spor Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

TOKİ İzmir Torbalı sözleşme dönemi başladı!

Kurası 9 Temmuz 2018 tarihinde çekilen İzmir Torbalı 315 Konut Projesi'nde sözleşme dönemi bugün başladı...

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Spor yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi’ni de tamamlıyor.

İzmir Urla Sıra Mahallesi imar değişikliği onaylandı!

İzmir İli Urla İlçesi Sıra Mahallesi 389 ada 1, 2 ve 4 parseller ile 391 ada 1 ve 2 parsellere ilişkin İmar Planı Değişikliği onaylandı..

izmir belediyesi Süperbüs projesi Haberi

izmir belediyesi Süperbüs projesi


İzmirli Ünsal Altunbaş, Türk Patent Enstitüsü'nden marka tescilini aldığı "Süperbüs" adlı projesinin hayata geçirilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne öneri sundu. Otobüslü toplu taşımayı iyileştirmeyi içeren projesinin Büyükşehir tarafından kabul edilmediğini belirten Altunbaş, "Elimizde İzmir için böyle bir proje var. Fakat İzmir'de bu proje dikkate alınmadığı gibi toplu taşımayı iyileştirmek için bir siyasi irade, karar ve niyet de yok. Ben ve arkadaşlarım makam, mevki, maaş istemeden çözüm için emek vermeye hazırız" dedi. 

Süperbüs'ün hızlı, ucuz, konforlu, verimli, zaman tarifeli ve düzenli toplu taşıma sistemi olduğunu anlatan Altunbaş, "Toplu taşıma iyileştirilmeli ve etkin hale getirilmeli. Kamu görevi yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzun vadeli olarak metro-raylı toplu taşıma araçları, deniz yolu taşıma araçları gibi yatırımlarını sürdürmeli ancak, halkın günlük zorunlu ulaşım gereksinimleri ertelenemez,...