01 / 05 / 2024

izmir beydağ

izmir beydağ

Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerine sosyal alanlar istiyor.Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyo

TOKİ İzmir Beydağ Konutları için başvurular başladı!

Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Beydağ’da konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Beydağ’a büyük yatırımlar devam ederken Beydağ Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projesi Beydağlılardan karşılık görürse proje hayata geçecek.

İzmir Beydağ Kültür Merkezi için ilk kazma haftaya vurulacak!

İzmir’de, Beydağ Barajının turizmi için yapılan projenin 1 milyon TL hibe almaya hak kazanmasının ardından, kültür merkezi için çalışmaların haftaya başlayacağı duyuruldu.

İzmir Beydağ’a asfalt dopingi!

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine yaklaşık 139 kilometre uzaklıktaki Beydağ'ın yollarını yeniledi.

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 377 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi...

Malatya Beydağı TOKİ Evleri başvurusu!

Malatya Beydağı TOKİ Evleri başvurusu başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Peşin ücretlerin 10 bin 694 liradan başladığı projede fiyatlar 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi başvuru!

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede 377 adet konut satışta.

Malatya Beydağı Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Malatya Beydağı Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 108 aydan 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları fiyat!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları fiyat listesine göre 106 bin 943 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 377 adet konut satışa çıkarıldı.

Beydağı TOKİ Evleri başvuruları!

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 377 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta. İşte, Beydağı TOKİ Evleri başvuruları...

Malatya Beydağı Kentsel Yenileme TOKİ başvuruları ne zaman?

Ödemelere göre 120 aydan 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor. Peki Malatya Beydağı Kentsel Yenileme TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 377 adet konut, ön şartsız ve kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi...

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme başvuru işlemleri!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme başvuru işlemleri devam ediyor ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Proje toplamda 377 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru dönemi 30 Haziran 2016 tarihine devam ediyor. Konut alanlarının 82,31 metrekareden başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor.

izmir beydağ Haberi

izmir beydağ

Mevcut projelerin de tamamlanmasını bekleyen Beydağlılar, sanayi alanlarının da artmasını istedi Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, 30 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek göreve devam etti. 


Vatandaşların ikinci dönemin ilk yılında da memnuniyetini kazanan Şentürk, temizlik ve çevre düzenlemesi ve zabıta denetimlerinin düzenli olması konusunda ilçe sakinlerinden tam puan aldı. İlçede gençlik merkezi, tiyatro ve sinema gibi sosyal alanlann eksikliğinden yakman vatandaşlar istihdam sağlayacak sanayi alanlarının da artmasını istedi. Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyor. 


Yeni...