30 / 04 / 2024

İzmir Bilimpark açıldı mı

İzmir Bilimpark açıldı mı

İzmir Ticaret Odası, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) ve İTOB Organize Sanayi Bölgesi öncülüğünde kurulan İzmir Bilimpark'ta İdare Binası ve Kuluçka Merkezi Binası tamamlanarak, kullanıcıların hizmetine açıldı.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

İzmir depremi soruşturmasında 29 kişi hakkında dava açıldı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yerle bir aolan binalarla ilgili yürütülen soruşturma dahilinde toplam 29 şüpheli hakkında bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verdikleri iddiasıyla kamu davası açıldı.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

İzmir'de tarım alanları imara açıldı iddiası!

İzmir'in Dikili ilçesinde tarım alanlarının imara açıldığı tespit edildi. Söz konusu imarla ilgili Tarım İl Müdürlüğü çalışmaları durdurun talimatı verdi. 

Foça'da mera alanlarının yapılaşmaya açıldığı iddia edildi!

İzmir'in Foça ilçesi Atatürk Mahallesi Hacılimanı mevkiinde mera vasfına sahip arazilerin yapılaşmaya açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı!

İzmir'de, bir süredir devam ettiği Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

Tınaztepe Galen Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'de yapımı tamamlanan Tınaztepe Galen Hastanesi vatandaşların hizmetine açıldı. Dr. Mehmet Bektur açılışa katılan her çocuk için birer fidan dikileceğini açıklandı. 

Mülkiyet sorunu imar barışıyla aşıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 17 Ağustos 1999 depreminin 20’nci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Mülkiyet sorununun imar barışıyla aşıldığını söyleyen Nasır, depreme karşı da kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

İzmir Bilimpark açıldı mı Haberi

İzmir Bilimpark açıldı mı


İzmir Ticaret Odası, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) ve İTOB Organize Sanayi Bölgesi öncülüğünde kurulan İzmir Bilimpark'ta İdare Binası ve Kuluçka Merkezi Binası tamamlanarak, kullanıcıların hizmetine açıldı. İzmir Bilimpark İdare Binası ve Kuluçka Merkezi, İEÜ Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlileri Gudjon Erlendsson ve Özlem Akın, öğrenciler Mehtap Altuğ, Cemre Akalın, N. Mine Tunca, Erinç Yıldırım ve Ertunç Hünkar tarafından tasarlandı. Firmalar da yenilikçi girişimleri üzerinde çalışmaya başladı.



Güçlü işbirliği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından Bilimpark İdare Binası ve Kuluçka Merkezi Binasının çelik kolonunun vidasını sıkılarak temsili temel atma töreni gerçekleştirdiklerini anımsatan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, merkezin tamamlanmasıyla birlikte yaratıcı düşüncelerin hayat bulmaya başladığını kaydetti. Demirtaş, "İzmir Bilimpark ar-ge, inovasyon ve tasarımda...