11 / 05 / 2024

İzmir Bornovadaki karayolları arsaları

İzmir Bornovadaki karayolları arsaları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bornova Kazımdirik mahallesindeki biri 27 bin 399 metrekare, diğeri 54 bin 181 metrekare büyüklüğündeki arsa ve üzerindeki binaları satışa çıkardı, arsalar için son teklif verme tarihi 19 Eylül 2013...

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 3 taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor..

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Meram Belediyesi, Karayolları ile protokol imzaladı!

Kaşınhanı Mahallesi’ndeki 30 bin metrekarelik parsel ile 34. Şube Tesisleri olarak kullanılan mülkiyeti KGM'ye ait Alpaslan ve K. Aybahçe mahallelerindeki parsellerin trampasına ilişkin protokol Meram Belediyesi ile Karayolları 3. Bölge Müdülüğü tarafından imzalandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu yenileniyor!

Karayolların bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme yolları arasında ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bu kapsamda İzmir-Çeşme ve Çeşme - İzmir yönlerinde bant aktarım çalışması yapılacak.

Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Antalya Bahçelievler Karayolları arazisinin imar planı iptal!

BAHÇELIEVLER Mahallesi'nde bulunan Karayolları arazisinin bir bölümünün ticari alana dönüştürülmesini içeren plan değişikliği Danıştay 6. Dairesi'nce iptal edildi.

Karayolları Projesi, İskenderun'un çehresini değiştirecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayollarında yıkım çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, eski Karayolları arazisinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 6.9 milyon TL'ye 2 gayrimenkul satıyor!

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde riskli alan ilan edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Bornovadaki karayolları arsaları Haberi

İzmir Bornovadaki karayolları arsaları


Dün Resmi Gazete'de yayınlanan karar ile Bornova ilçesi Kazımdirik mahallesi 14217 ada, 1 nolu parselde kayıtlı 27 bin 399 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki binalar, 750 bin lira geçici teminat bedeli, Bornova ilçesi Kazımdirik mahallesi 8065 ada 2 nolu parselde kayıtlı 36 bin 616 metrekare yüzölçümlü ve 8067 ada 3 nolu parselde kayıtlı 17 bin 564 metrekare yüzölçümlü olmak üzere toplam 54 bin 181 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki binalar 850 bin lira geçici teminat ile satışa çıkarıldı. Pazarlık usülü ile gerçekleştirilecek satış ihalesinde son teklifler 19 Eylül 2013 tarihinde alınacak. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz Temmuz ayında Yeni Asır'ın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde bölgenin yeşil alan olduğunu savunmuştu. Kocaoğlu, "İzmir'de kamu mallarının plan değişikliği ile satılmasına karşıyız. Karayolları...