03 / 05 / 2024

izmir buca belediye başkanı

izmir buca belediye başkanı

Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede yer alan 84 camiden ihtiyaç önceliğine göre belirlenen 40’ında çalışma yapacaklarını belirtti.

Buca Metrosu'nda tarih verildi: İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, Buca Metrosu'nda ışığın görüleceği tarihi açıkladı. İşte Buca Metrosu ile ilgili detaylar ve Tunç Soyer'in o açıklaması...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'de 2 arsa satılacak! Fiyatları resmen dudak uçuklatıyor!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca Zafer Mahallesi'nde iki arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Son Dakika! Üst üste korkutan depremler: Önce İzmir Buca sonra Muğla Datça

Son dakika deprem haberleri. Ege kıyıları sallanmaya devam ediyor. AFAD, birkaç saat arayla iki deprem haberi verdi. İşte detaylar...

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

izmir buca belediye başkanı Haberi

izmir buca belediye başkanı

Buca’da 40 okuldan sonra 40 cami projesi başlıyor. Öğrencilerin daha sağlıklı ve rahat ortamlarda eğitim görmeleri için ilçedeki okulların bakım ve onarımını yapan Buca Belediyesi, aynı uygulamayı bu kez camilerde başlatıyor. Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ile ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya gelen Başkan Piriştina, haziran ayında başlayacakları ve 780 bin liraya mal olacak proje ile ilçedeki 40 caminin bakım, onarım ve bahçe düzenlemesini yapacaklarını müjdeledi. İlçede yer alan 84 camiden ihtiyaç önceliğine göre belirlenen 40’ında çalışma yapacaklarını belirten Piriştina, diğer 44 caminin bakımını ise önümüzdeki yıl gerçekleştireceklerini ifade etti. Hemşehrilerinin daha rahat ve temiz ortamlarda ibadetlerini yapmaları için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Piriştina, çalışmaların bayrama kadar tamamlanacağını sözlerine ekledi.


“İLK KEZ BİR BELEDİYE BAŞKANI BİZE KULAK VERDİ”


Buca’da ilk...