02 / 05 / 2024

İzmir Buca Konutları satış

İzmir Buca Konutları satış

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Konutları yeni sahiplerini bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 34 dairesini ihale yoluyla satışa sundu. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihi 14 Aralık.. 3+1 dairelerin fiyatları, 160 bin ile 187 bin TL arasında değişiyor.

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'de 2 arsa satılacak! Fiyatları resmen dudak uçuklatıyor!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca Zafer Mahallesi'nde iki arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İzmir'de arsa satışı! Bu habere hemen bakın!

Milli Emlak, İzmir Buca'daki bir araziyi satışa çıkardı. İşte 8 milyon 567 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi ile ilgili detaylar...

Birikmişi olanlar yaşadı! Milli Emlak’tan her keseye uygun arsa!

Milli Emlak İzmir Buca’dan arsa satışı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

İzmir Buca Konutları satış Haberi

İzmir Buca Konutları satış


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Tınaztepe mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde inşa ettiği konutlardan 71’inin satışı için ihaleye çıkıyor. Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için fırsat yaratan Büyükşehir Belediyesi, 112 metrekare alana sahip, 3+1 daireleri 167 bin ile 204 bin TL arasında satışa sunuyor. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 

Vatandaşlar, konut alanında oluşturulan tanıtım bürosundan hafta içi 09.30 – 12.30 ve 13.30 – 15.30 saatleri arasında bilgi alabilecek. Konutlardan almak isteyen vatandaşlar, ihale giriş belgelerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Mesken Şube Müdürlüğü’nden temin edebilecekler. Şartname için konutların özelliğine göre satış bedeli üzerinden yüzde 3 oranında teminat bedelini ödemek gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan dairelerin fiyatları, özelliklerine ve konumlarına göre 167 bin ile 204...