01 / 05 / 2024

İzmir Büyükşehir bütçesi

İzmir Büyükşehir bütçesi

İzmir Büyükşehir Belediyesindeki meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kentte yaşayan herkesin belediyenin nasıl çalıştığını bildiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir'in 2016 bütçesi 4 milyar 485 milyon TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçesi onaylandı. Geçen yıla göre yüzde 15.2’lik artışın öngörüldüğü bütçede 248 proje için 2.8 milyar liralık yatırım ayrıldı. 2016 bütçesinde aslan payını yine ulaşımın oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi 3.9 milyon TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 Mali Yılı Performans Programı ve 2015-2017 Mali Yılları Bütçesi, Belediye Meclisi'nde onaylandı. Buna göre, Büyükşehir Belediyesi’nin 4 milyar liraya yaklaşan 2015 bütçesinden en büyük payı ulaşım projeleri alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden esnafa 1500 TL destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yerini kapatan esnafa destek olmak için 1500 lira yardımda bulunacağını belirtti.

Adana Büyükşehir'den sahra hastanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı’nda sahra hastanesi kurdu.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Merkezi yönetim bütçesi 2019'da 123.7 milyar TL açık verdi!

Merkezi yönetim bütçesi 2019 yılında 123.7 milyar TL, faiz dışı denge 23.75 milyar TL açık verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

İzmir Büyükşehir bütçesi Haberi

İzmir Büyükşehir bütçesi



İzmir Büyükşehir Belediyesinin 4 milyar 950 milyon liralık 2017 bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.


İzmir Büyükşehir Belediyesindeki meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kentte yaşayan herkesin belediyenin nasıl çalıştığını bildiğini söyledi.


"Kendimizi anlatarak övecek değiliz, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz." diyen Kocaoğlu, şöyle konuştu:


"Biz çalışmalarımızla kentlimize, hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Mali yılı bütçe ve performans raporu her şey olur ama elimizi vicdanımıza koyacağız. Belediye başkanlığı, meclis üyeliği yapacağız yarın bitecek bu işler, birbirimizi rencide edici hakarete varan sözler etmenin hiçbir yararı yok."


Kocaoğlu, inşaatı devam eden tramvayın 2017 yılı içinde hizmete gireceğini, kent genelinde yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.


AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 2017 bütçesinde vaadin çok olduğunu ancak icraatın olmadığını, İzmir'in bu bütçeyle yine...