26 / 05 / 2024

izmir Buz Sporları Salonu

izmir Buz Sporları Salonu

Yılda iki ay periyodik bakıma alınan Buz Sporları Salonu, 1 Eylül tarihinde sporculara ve halka yeniden hizmet vermeye başlayacak. Dünya Şampiyonası’na hazırlık açısından büyük önem taşıyan pistin bakım çalışmalarımızı da titizlikle sürdürülüyor.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

Başakşehir'e Ata Sporları Merkezi inşa edilecek!

İBB, Başakşehir'de Ata Sporları Merkezi inşa ettirecek. 285 bin metrekare alanda hayata geçirilecek projenin ihalesi 26 Temmuz 2018 Perşembe günü yapılacak...

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Düzce Motor Sporları Pisti Haziran'da tamamlanacak!

Aktif sporculuk kariyerini noktalayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun öncülüğünde hayata geçirilen Düzce'deki motor sporları pistinde çalışmalar sürüyor.

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik’te 102 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korhan Bulut tarafından kuruldu.

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

izmir Buz Sporları Salonu Haberi

izmir Buz Sporları Salonu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2010 yılında hizmete açtığı Buz Sporları Salonu, önümüzdeki yılın Şubat ve Nisan aylarında hokey ve sürat pateni branşlarındaki iki dev organizasyona ev sahipliği yapacak.


Bornova’daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmet veren ülkemizin en modern buz sporları salonu, iki büyük uluslararası organizasyona hazırlanıyor. 2012 ve 2013 yıllarındaki U20 Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’ndaki başarılı organizasyonların ardından salona tam not veren IIHF (Dünya Buz Hokeyi Federasyonu) ve ISU (Dünya Short Track Federasyonu) yöneticileri, Dünya Sürat Pateni ve Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nın da İzmir’de düzenlenmesine karar verdi. 300 sporcunun katılacağı Dünya Sürat Pateni Şampiyonası, 2015 yılının Şubat ayında düzenlenecek. Nisan’da ise Türkiye, Güney Kore, Lüksemburg, Hong-Kong, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan ve Bosna-Hersek’in yer alacağı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası grup maçları yapılacak.


İzmir...