03 / 05 / 2024

izmir by tower

izmir by tower

3 yıl içinde tamamlanması planlanan İzmir'in Bayraklı ilçesinde inşa edilecek olan By Tower İzmir projesi Küçükbay Grup tarafından 90 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir By Tower iletişim bilgileri!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan İzmir By Tower Orkide projesinin temeli 2015 'in ilk çeyreğinde atılacak. İzmir By Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

By Tower iletişim!

90 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzmir Orkide By Tower, İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçiriliyor. By Tower iletişim bilgileri ise haberimizde yer alıyor.

Küçükbay İzmir'de By Tower projesine başlayacak!

Yurt içi ve dışı yatırımlarla sürekli büyüyen Küçükbay AŞ, "By Tower" adını verdiği 90 bin metrekare kullanım alanı olan ultra lüks bir kuleyi kente kazandırmak için kolları sıvadı. Kulenin temeli üç ay içinde atılacak.

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

İzmir Biva Tower fiyat!

İzmir Biva Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen proje 96 daire 8 ticari üniteden oluşuyor. 

Biva Tower İzmir örnek daire!

Biva Mimarlık imzası taşıyan Biva Tower İzmir'de "Lüksün çelikle dansı başlıyor'' sloganı ile tanıtılıyor. Projede teslimler 2019 Aralık’ta yapılacak..

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor!

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor sloganıyla tanıtılıyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen İzmir Biva Tower'da 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 

Biva Tower İzmir satışta! Yeni proje!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

Varyant Tower İzmir ev fiyatları!

Varyant Tower İzmir ev fiyatları 268 bin TL'den başlayarak değişiyor. Varyant Tower İzmir projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

İzmir Highlife Tower projesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin en uzun ikiz kuleleri Folkart Towers’ı İzmir’de inşa eden Folkart Yapı, şimdi de 375 metre uzunluğundaki Highlife projesi için kolları sıvadı.

Orkide By Tower ne zaman satışa çıkacak?

Küçükbay Grup tarafından inşa edilecek Bayraklı Orkide By Tower konut ve ofislerden oluşuyor. Projenin 36 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor. Peki Orkide By Tower ne zaman satışa çıkacak?

izmir by tower Haberi

izmir by tower

Yüzde 70'i ofis, yüzde 30'u konut olarak tasarlanan By Tower İzmir projesi İzmir'in Bayraklı ilçesinde yükseliyor.


2015'in ilk çeyreğinde temeli atılacak olan By Tower İzmir projesinin 3 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.


Küçükbay Grup tarafından 90 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen By Tower İzmir projesinin satışları henüz başlamadı.


İzmir'in Bayraklı ilçesinde yükselen By Tower İzmir projesi otogara, Bornova'ya, Karşıyaka'ya ve Bayraklı Adliyesi'ne yakın mesafede bulunuyor.


By Tower İzmir projesi iletişim:

Tel: +90 (232) 388 25 57

Fax: +90 (232) 388 37 92

Nurbanu...