04 / 05 / 2024

izmir Çamdibi Paprat Konutları

izmir Çamdibi Paprat Konutları

İzmir Bornova'da Kent Bornova, Çamdibi Konutlan'nı tamamlayan Mevaport İnşaat, Mart ayında temeli atılan bir diğer büyük projesi olan Çamdibi Paprat Konutları inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İzmir Çamdibi'nin yolları yenilendi!

Uzun zamandır Çamdibi Burak Reis Caddesi 204 numara önü ve 5167 sokak 2 numara önündeki çukurların ve bozuk yolların tüm şikayet ve uyarılara rağmen kapatılmadığını belirten vatandaşların sesini belediye yetkilileri duydu

İzmir Çamdibi imar planları bitmek üzere!

İzmir Müteahhitler Federasyonu'na konuk olan Bornova Belediye başkanı Olgun Atilla, müteahhitlerin sorularını cevapladı.Atilla, “Çamdibi’nde planlarımızı bitirmek üzereyiz." dedi.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Çamdibi'nde konutların metrekaresi 5 bin TL oldu!

Birbiri ardına yeni projeler eklendi. Çamdibi'nden ev almak isteyenler metrekare bazında 5 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda.Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüşümü hız kazandı.

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir Bornova'nın Çamdibi Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Çamdibi Life fiyatlar!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çamdibi Life fiyatlar kapsamında 2+1'ler 195 bin TL' den başlıyor.

Çamdibi Life satışa açıldı!

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları projesinde bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek. Projede bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek.

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

izmir Çamdibi Paprat Konutları Haberi

izmir Çamdibi Paprat Konutları

Mevaport İnşaat, İzmir ve Türkiye'nin birçok yerinde imza attığı konut projelerine bir yenisini daha Bornova Çamdibi'nde Paprat Konutları ile ekliyor 1998 yılında ticari hayatına başlayan Mevaport inşaat A.Ş., ilk aşamada elektrik ve taahhüt işleri hizmeti verdi. 


Gelişen konut sektörüne paralel olarak inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayan firma, müşteri memnuniyetini ilke edinerek İzmir, Ankara, İstanbul ve Sivas'ta birçok konut projesine imza attı. İzmir Bornova'da Kent Bornova, Çamdibi Konutlan'nı tamamlayan firma, Mart ayında temeli atılan bir diğer büyük projesi olan Çamdibi Paprat Konutları inşaatına hız kesmeden devam ediyor. 


11 değişik tipte daire Mevaport İnşaat A.Ş. tarafından izmir'in şehir merkezine en yakın noktalarından olan Kartal Durağı'nda hızla yükselmeye başlayan 99 dairelik Çamdibi Paprat Konutları'nda 2+1 ve 3+1 dairelerin çeşitliliği göze çarpıyor. Her katta 11...