04 / 05 / 2024

İzmir Çaybaşı Mahallesi

İzmir Çaybaşı Mahallesi

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Roman vatandaşların yaşadığı Çaybaşı Mahallesi'ne yatırımlar sürüyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı Mahallesi'ndeki vatandaşlara düğün salonu, halı saha ve çocuk oyun parkı müjdesi verdi.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Belediye 5 taksitle arsa satıyor! KDV'den muaf imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Konya Çumra'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar, ihalesi ne zaman? 

O ilde 6 taksitle KDV'den muaf 5 arsa satılıyor! 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı 6 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Divan Residence'la İzmir'e 422 yeni konut geliyor!

Teknik Yapı tarafından İzmir Ege Mahallesi'nde hayata geçirilen Divan Residence'ta satışlar başladı. İşte Teknik Yapı Divan Residence detayları...

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

İzmir Çaybaşı Mahallesi Haberi

İzmir Çaybaşı Mahallesi

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Roman vatandaşların yaşadığı Çaybaşı Mahallesi'ne yatırımlar sürüyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı Mahallesi'ndeki vatandaşlara düğün salonu, halı saha ve çocuk oyun parkı müjdesi verdi. 


Görmez yaptığı açıklamada, "Sosyal ve sportif yaşam alanları, düğün salonları, taziye evleri, organik tarım pazarları, kadınlara özel aktivite merkezleri gibi farklı talepler geliyor. Bir yandan bunları karşılamaya çalışırken öte yandan yıllarca yerel hizmetlerden mahrum kalmış bazı semtlerimiz var. Örneğin Roman kardeşlerimizin yoğunlukta yaşadığı Çaybaşı'nda asfalt çalışması, çevre düzenlemesinin önemli bir kısmını bitirdik. Şimdi ise düğün salonları, futbol, basketbol, çocuk oyun parkları gibi çalışmalar yapıyoruz. Bizim parolamız eşit hizmet gülümseyen kenttir. Torbalı'da yaşayan herkesin mutlu olduğu, kendisini mutlu his ettiği bir ilçe oluşturmanın heyecanı içindeyiz" dedi.


Yeni...