04 / 05 / 2024

İzmir Çaybaşı Mahallesinin çehresi değişiyor

İzmir Çaybaşı Mahallesinin çehresi değişiyor

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Roman vatandaşların yaşadığı Çaybaşı Mahallesi'ne yatırımlar sürüyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı Mahallesi'ndeki vatandaşlara düğün salonu, halı saha ve çocuk oyun parkı müjdesi verdi.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Beykoz Yenimahalle Mahallesinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi Yenimahalle Mahallesinin Bir Kısmına Yönelik 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Teklifi ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

TOKİ Ordu Çaybaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Çaybaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Çaybaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi

Ayba Tunga Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayba Tunga Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşim  Uslu tarafından kuruldu. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Çaybağları Vadisi doğal sit alanı olarak koruma altına alındı!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çaybağları Vadisi'nin doğal sit alanı olarak koruma alanı altına alındığını açıkladı.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Çaybaşı'na 28 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı yatırımlarını inceledi

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

İzmir Çaybaşı Mahallesinin çehresi değişiyor Haberi

İzmir Çaybaşı Mahallesinin çehresi değişiyor

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Roman vatandaşların yaşadığı Çaybaşı Mahallesi'ne yatırımlar sürüyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı Mahallesi'ndeki vatandaşlara düğün salonu, halı saha ve çocuk oyun parkı müjdesi verdi. 


Görmez yaptığı açıklamada, "Sosyal ve sportif yaşam alanları, düğün salonları, taziye evleri, organik tarım pazarları, kadınlara özel aktivite merkezleri gibi farklı talepler geliyor. Bir yandan bunları karşılamaya çalışırken öte yandan yıllarca yerel hizmetlerden mahrum kalmış bazı semtlerimiz var. Örneğin Roman kardeşlerimizin yoğunlukta yaşadığı Çaybaşı'nda asfalt çalışması, çevre düzenlemesinin önemli bir kısmını bitirdik. Şimdi ise düğün salonları, futbol, basketbol, çocuk oyun parkları gibi çalışmalar yapıyoruz. Bizim parolamız eşit hizmet gülümseyen kenttir. Torbalı'da yaşayan herkesin mutlu olduğu, kendisini mutlu his ettiği bir ilçe oluşturmanın heyecanı içindeyiz" dedi.


Yeni...