05 / 05 / 2024

İzmir Dalan Sabun Fabrikası nerede

İzmir Dalan Sabun Fabrikası nerede

İzmir Bornava'da Hamdi Dalan’ın 1941 yılında Kemeraltı Çarşısı’nda kurduğu Dalan Sabun Fabrikası binasının “Restorasyon Uygulama Projeleri” tamamlandı.

A101'de peş peşe indirim! Peros sıvı sabun 39,90 TL’ye, Rinso sıvı deterjan 105 TL’ye, toz şeker 79,90 TL’ye düştü!

A101’in dev indirim kampanyası bugün başlıyor. Bu doğrultuda, Peros sıvı sabun 39,90 TL’ye, Rinso sıvı deterjan 105 TL’ye, toz şeker 79,90 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 23 Kasım 2023...

ŞOK Market'te 4 kg çamaşır suyu 47 TL'ye, sıvı sabun 42 TL'ye, 2 litre Ace klasik 24 TL'ye düştü

ŞOK Market'in indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 4 kg çamaşır suyu 47 TL'ye, sıvı sabun 42 TL'ye, 2 litre Ace klasik 24 TL'ye düştü. 

BİM'den sürpriz indirim! Fiyatlar düşüyor! 16 Mayıs Salı günü tuvalet kağıdı, sabun, bulaşık tableti, deterjan indirimde

BİM 16 Mayıs Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Aralarında  tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sıvı sabun, bulaşık tableti, çamaşır deterjanı gibi ürünlerin de bulunduğu birçok ürün o gün BİM'de indirime giriyor. İşte detaylar...

Migros’ta Activex Antibakteriyel sıvı sabun 33,50 TL Dove nemlendirici 13,90 TL! 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta birçok hijyen ürünü indirime girdi. Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun 33,50 TL, Dove nemlendirici ise 13,90 TL’den satılıyor. İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta görülmemiş sabun kampanyası! İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta görülmemiş sabun kampanyası başladı. Hacı Şakir’den Dove’a kadar birçok üründe yüzde 30’a kadar indirim uygulanıyor. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! Kampanya gibi duyuru

Aşırı enflasyon karşısında ezilen vatandaşın alım gücü market raflarındaki temel tüketim mallarını almaya yetmeyeince hükümet kampanya gibi bir duyuruya imza attı. Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! KDV oranları düşürüldü.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

İzmir Dalan Sabun Fabrikası restore edildi!

İzmir Bornava'da Hamdi Dalan’ın 1941 yılında Kemeraltı Çarşısı’nda kurduğu Dalan Sabun Fabrikası binasının “Restorasyon Uygulama Projeleri” tamamlandı.

Kilis sabun imalathanesi restorasyonu son aşamada!

Öğretmenevi karşısında bulunan ve 1880 yılında yapıldığı tahmin edilen Masmana sabun imalathanesi, yıllarca işletildikten sonra kaderine terk edilmişti.

Kilis tarihi sabun imalathanesi restorasyonunda sona gelindi!

Kilis’te, tarihi sabun imalathanesinin restorasyonu son aşamaya geldi. on aşamaya gelinen çalışmaların, 15 Aralık 2015 tarihinde restorasyon çalışmalarının tamamlanması bekleniyor.

İzmir Dalan Sabun Fabrikası nerede Haberi

İzmir Dalan Sabun Fabrikası nerede

İzmir Bornava'da Hamdi Dalan’ın 1941 yılında Kemeraltı Çarşısı’nda kurduğu Dalan Sabun Fabrikası binasının “Restorasyon Uygulama Projeleri” tamamlandı. Konak Belediyesi’ne teslim edilen proje, halen inceleme aşamasında. Proje, şartnamedeki koşullara uygun olarak hazırlandığı görülürse Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’na onay için iletilecek.


Kızlarağası Hanı ile Başdurak Camii arasında 863 ile 864 sokakların kesiştiği bölgede bulunan Dalan Sabun Fabrikası, 75 yıl önce Hamdi Dalan tarafından kurulmuştu. Konak Belediyesi, tarihi binayı restore ederek “Konak Belediyesi Hamdi Dalan Sabun Müzesi”ne dönüştürmek için Dalan ailesiyle 2013 yılında protokol imzalamıştı.


Duvarları tehlike arz ettiği için çelik kafese alınan binayı kurtarmak için girişimlerini sürdüren Konak Belediyesi, binanın restorasyon karşılığında kullanım hakkının 31 Ocak 2014 tarihinde 49 yıllığına kendilerine verildiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı: “Dalan ailesi ile protokol imzalanmasının ardından, yapının...