28 / 04 / 2024

izmir dalgakıran açıldı mı

izmir dalgakıran açıldı mı

İzmir Ticaret Odası'nın 2005 yılından beri kente kazandırmak için çalıştığı Pasaport'taki tarihi dalgakıran 24 Nisan 'da açılıyor

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonları heyecanlandıran açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücretle ilgili milyonları heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Özkan, asgari ücrete 6 ayda bir zam yapılabileceğinin sinyallerini verdi. İşte tüm detaylar..

İzmir depremi soruşturmasında 29 kişi hakkında dava açıldı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yerle bir aolan binalarla ilgili yürütülen soruşturma dahilinde toplam 29 şüpheli hakkında bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verdikleri iddiasıyla kamu davası açıldı.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

İzmir'de tarım alanları imara açıldı iddiası!

İzmir'in Dikili ilçesinde tarım alanlarının imara açıldığı tespit edildi. Söz konusu imarla ilgili Tarım İl Müdürlüğü çalışmaları durdurun talimatı verdi. 

İran ve Afganistan arasındaki demir yolu hattının 140 kilometresi açıldı!

İran'ın kuzeydoğusundaki Rezevi Horasanı eyaletine bağlı Haf kenti ile Afganistan'ın Herat kenti arasında yapılan demir yolu hattı açıldı. 

600 milyon liraya yenilenen tarihi Fişekhane açıldı!

Kazlıçeşme sahilindeki tarihi yapılar, yeni bir yaşam merkezi haline geldi. Büyükyalı projesinin kültür sanat, eğlence, yeme içme alanlarını içinde barındıran tarihi Fişekhane bölümü hizmete açıldı.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Özgüran Iş Makinalari İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi açıldı!

Özgüran Iş Makinalari inşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

izmir dalgakıran açıldı mı Haberi

izmir dalgakıran açıldı mı

İzmir Ticaret Odası 2021 yılına kadar 2 milyon 695 bin lira bedelle işletme hakkını kazandığı dalgakıranı hizmete açıyor.Dalgakıran 'da; akvaryum, sergi ve gösteri mekanları, amfitiyatro, marina, cafe, restoran, Türk kahvehanesi, marina...