18 / 05 / 2024

izmir de bulunan avm ler

izmir de bulunan avm ler

Özdere İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, öğrenci evlerine yönelik bakış açısı karşısında derin üzüntü duyduğunu belirterek, belediyelere yurt açma yetkisi verilmesini istedi....

1936'da İzmir'de Kız Sanat Enstitüsü için 27 bin metrekarelik arsa alınmış!

1936 yılında İzmir'de bulunan Kız  Sanat Enstitüsü'ne talebin fazla olmasından dolayı 27 bin metrekarelik arsa daha satın alınarak ek bina yapılacakmış.

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz taşıma çalışmalarında yeni safha

Karadeniz'de bulunan doğal gazın Türkiye'de hizmete alınmasına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlk gazın 1 yıl sonra vandan açılması bekleniyor. Bölgeden çıkarılan doğal gaz ilk olarak günlük 10 milyon metreküp şeklinde tüketiciye ulaşacak ve kademeli olarak artacak.

TOKİ İstanbul Maltepe'de bulunan askeri alana sosyal konutlar yapacak

İstanbul Çekmeköy'de bulunan Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası'nın tamamen boşlatılarak Çınarköy Evleri projesi adı altında başlayan inşaat çalışmalarının ardından bir askeri kışlaya daha sosyal konut projesi yapılması kararı alındı. Proje TOKİ tarafından inşa edilecek.

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

İzmir’de yıkım faciası! Deprem yıkamadı ekipler yıktı!

İzmir’de geçtiğimi yıl ekim ayında yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sırasında ağır hasar gören 8 katlı bina, kontrollü yıkım sırasında yakınında bulunan 3 yıllık binanın üzerine devrildi. Depremin yıkamadığı 5 katlı binada ağır hasar oluştu.

İzmir'de iki mahallede bulunan evler için tahliye kararı!

İzmir'de Menderes ilçesinde bulunan Yeniköy Sulama Göleti  için doluluk nedeniyle su bırakılma kararı alındı. Menemen Belediyesi, gölete yakın iki mahallenin boşaltılması yönünde karar verdi.

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı bugün satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de bulunan otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'ndaki 1 arsayı bugün satıyor...

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum: İzmir'de gerekli alanlarda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı. 

Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlar TBMM'de!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz'de bulunan rezervin değeri 80 milyar dolar!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, Karadeniz'de bulunan doğalgaz rezervinin değerinin 80 milyar dolar olduğunu söyledi.

izmir de bulunan avm ler Haberi

izmir de bulunan avm ler


Özdere İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, öğrenci evlerine yönelik bakış açısı karşısında derin üzüntü duyduğunu belirterek, belediyelere yurt açma yetkisi verilmesini istedi. AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin, “CHP’li belediyelerle İzmir AVM cenneti oldu” eleştirisine de cevap veren Kocaoğlu, “Bizim danışmanlığımızı yapan kişi, AVM planı yapmadığımızı çok iyi biliyor. İmarı veren kişi değil de biz mi AVM’ci oluyoruz?” dedi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından 13,5 milyon liralık yatırımla Menderes ilçesinde inşa edilen 125 bin kişilik arıtma tesisi törenle açıldı. Törende konuşan Başkan Kocaoğlu, Türkiye gündemine oturan kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalma tartışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu: “Hepimiz çocuk büyüttük. Okurken yurtlarda veya evlerde kaldılar. Okuyan çocuklar, ülkenin lokomotifidir. Çocuklarımız aynı yurtta, kampüste...