05 / 05 / 2024

İzmir Defterdarlığı Emlak Dairesi

İzmir Defterdarlığı Emlak Dairesi

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İzmir Aliağa ve Foça ilçelerinde bulunan 3 arsa, 2 Nisan 2015 günü saat 09:30 ile 11:30 arası ihale ediliyor.

Ev arayanlara kötü haber! Konut kiraları asgari ücretle yarışıyor!

Egenin incisi İzmir'de emlak fiyatlarıyla dünyanın en pahalı kentlerinden oldu. Bayraklı, Konak, Karşıyaka ve Balçova'da konut kiraları 3500 TL'ye kadar yükseldi.

İzmir Milli Emlak'tan 9.9 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

İzmir Milli Emlak Dairesi, İzmir ili, Konak, Karşıyaka, ve Baloça ilçelerinde yer alan 20 gayrimenkulü 9 milyon 906 bin 250 TL'ye satıyor...

Evora İzmir'de 180 ay vadeyle cazip ödeme fırsatı!

Evora İzmir projesi, Emlak Konut GYO’nun “Hayallerini erteleme Türkiye” sloganıyla başlattığı kampanyanın tüm avantajlarını sağlıyor.

İzmir’de emlak fiyatları ne kadar?

İzmir’de emlak fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. 2019’un ilk günleri ile 2020’nin ilk günleri arasında kıyaslama sonucu, konut fiyatı en çok il ve ilçeler açıklandı.

Faiz indirimleri emlak piyasasını canlandırdı!

Konut kredileri ile canlanan gayrimenkul piyasasına dair İzmir’deki emlak sektörü temsilcileri, bankaların kredi konusunda daha esnek olmasının sektörü daha da canlandıracağını ifade ettiler....

İzmir'de 1200 öğrencili okul 33 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir bir emlak alım sitesinde 1200 öğrencili okul satışa çıkarıldı. İzmir Karşıyaka Mavişehir’de satılık 8 katlı okul' başlığıyla 7 yıllık kira sözleşmesi olan bir okul 33 milyon liraya satışa çıkarıldı.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

İzmir Defterdarlığı'ndan 16.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Gaziemir'de yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

İzmirli emlakçılara Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi!

İzmir'deki emlak ofislerine “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim verildi.

İzmir Defterdarlığı'ndan 17.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Menderes'teki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Nisan'da yapılacak..

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı Emlak Dairesi Haberi

İzmir Defterdarlığı Emlak Dairesi

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İzmir Aliağa ve Foça ilçelerinde bulunan 3 arsa, 3 milyon 85 bin 127 TL'ye satışa çıkarılıyor.



Taşınmazların alanları 5.380, 4.000 ve 2.131 metrekare olarak değişiklik gösteriyor. İhale açık artırma usulüyle Karşıyaka Emlak Müdürlüğü Hükümet Konağı'nda yapılacaktır. Bahse konu taşınmazların imar planında konut alanı ve sanayi alanı olarak planlandığı görülüyor.


Kıymeti: 3.085.127,20 TL

Satış Günü: 02/04/2015 günü 09:30 ile 11:30...