01 / 05 / 2024

İzmir Defterdarlığından satılık arsa

İzmir Defterdarlığından satılık arsa

İzmir Defterdarlığı, İzmir İli, Aliağa, Bayındır, Menderes, Selçuk ve Torbalı İlçelerinde bulunan toplam 10 adet arsayı 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edecek. İhalesi 18 Ekim Salı günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 35 milyon 357 bin 937 TL olarak belirlendi.

İzmir Defterdarlığı'ndan 12 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karabağlar'da bulunan 600 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi tarafından 29 Mayıs 2015 günü saat 14:30'da kapalı teklif usulüyle ihale edilecek.

İzmir Defterdarlığı'ndan 3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İzmir Aliağa ve Foça ilçelerinde bulunan 3 arsa, 2 Nisan 2015 günü saat 09:30 ile 11:30 arası ihale ediliyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Ümraniye'de yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 52 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daire!

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Çeşme Folkart Ardıç satılık daire!

Folkart Ardıç projesi İzmir Çeşme'de Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede satılık daire fiyatları 301 bin eurodan başlıyor...

İzmir İncity Evleri satılık daire!

İzmir İncity Evleri satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart İncity projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor...

Edirne Defterdarlığı'ndan satılık bina ihalesi 24 Mayıs'ta!

Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yahşifakih Mahallesi'nde yer alan kargir bina satışa sunuluyor. İhale 24 Mayıs'ta yapılacak.

Alsancak MyWay Deluxe satılık daire!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen Alsancak MyWay Deluxe satılık daire fiyatları bir ay sonra netleşecek. İzmir MyWay Deluxe projesinde ön talep süreci başladı.

İzmir Mahall Bomonti satılık!

Türkerler İnşaat imzası taşıyan İzmir Mahall Bomonti satılık daire fiyatları 387 bin liradan başlıyor. Projenin Haziran 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor...

İzmir Çeşme'de 15.6 milyon TL'ye satılık 23 arsa!

İçinde tarımsal nitelikli alan, turistik tesis ve konut alanlarının bulunduğu toplam 23 parça arsa İzmir Defterdarlığı tarafından satılığa çıkarıldı. Toplam 30 dönümlük arsalardan 20 adedi konut imarına sahip.

İzmir Defterdarlığından satılık arsa Haberi

İzmir Defterdarlığından satılık arsa





İzmir İli, Aliağa, Bayındır, Menderes, Selçuk ve Torbalı İlçelerinde bulunan toplam 10 adet arsa İzmir Defterdarlığı tarafından  49 yıl süreli bağımsız ve sürekli niteliktes atılıyor. İhalesi 18 Ekim Salı günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 35 milyon 357 bin 937 TL olarak belirlendi.


İZMİR DEFTERDARLIĞINDAN


4706 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun Ek 3’üncü maddesi ve 15.06.2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karara dayanılarak düzenlenen Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında” mülkiyeti Hazine adına kayıtlı Aliağa, Bayındır, Menderes, Selçuk ve Torbalı İlçelerinde bulunan toplam 10 adet taşınmaza 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecektir.




İLÇESİ :Aliağa


MAHALLE:Horozgediği


ADA NO: 1116


PARSEL NO :11


RAYİÇ...