29 / 04 / 2024

izmir EgeKoop Serbest Kürsü toplantısı

izmir EgeKoop Serbest Kürsü toplantısı

Etkinlikte, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve eski İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanlarından, EgeKoop Onursal Genel Başkanı Dr. Burhan Özfatura da görüşlerini paylaşacak.

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Le Corbusier’yi Ankara’da ağırlıyor!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını önce mart ayında açılan bir sergi ile İstanbul’da, ardında da nisan ayında İzmir’de izleyicilerle paylaşmıştı.

Sema Çelebi serbest bırakıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İran Aras Serbest Bölgesi'nde 500 fabrika kurulabilecek alan var!

İran Aras Serbest Bölgesi'nin Genel Müdürü Muhsin Arabbağı,"Yatırımcılar için kanunlarımızda kolaylıklar getirdik. 20 yıl buradan vergi alınmayacak. Fabrikalar için vereceğimiz yerler de çok hesaplıdır. İş adamları buraya makinelerini getirip üretim yapabilirler.''dedi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı!

FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan işadamları Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu serbest bırakıldı!

FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında dün sabah gözaltına alınan iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu dün akşam serbest bırakıldı.

Ege Serbest Bölgesi’nin genişlemesine onay çıktı!

İZMİR Gaziemir’deki Ege Serbest Bölgesi’nin daha fazla yatırımcıya yer sağlamak için bir süredir beklediği genişlemeyle ilgili onay sonunda çıktı.

Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımlar durmadı!

Darbe girişimi, Türkiye'de yabancı yatırımcının en yoğun faaliyet gösterdiği serbest bölgelerden olan Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımları durduramadı.

izmir EgeKoop Serbest Kürsü toplantısı Haberi

izmir EgeKoop Serbest Kürsü toplantısı


yerel yönetimleri tartışacak İzmir'in ulusal markası EgeKoop, bu kez 'Serbest Kürsü' adlı bir organizasyon düzenliyor. 

Ege Üniversitesi AKM'de bugün saat 16.00'da başlayacak etkinlikte, "Yerel yönetimlerde demokrasi, finans yönetimi ve katılımcılık" ele alınacak. 


Açılış konuşmasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı avukat Metin Öney yapacak. 

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın'ın da sunuş konuşmasını yapacağı etkinlikte, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve eski İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanlarından, EgeKoop Onursal Genel Başkanı Dr. Burhan Özfatura da görüşlerini paylaşacak. 


Sabah...