27 / 04 / 2024

izmir expoyu kazandımı

izmir expoyu kazandımı

EXPO 2020 ikinci tur oylamasında 36 oy alan İzmir elendi. Dünyanın en büyük organizasyonları arasında gösterilen EXPO 2020'de İzmir, ikinci turda elenerek yarışa veda etti. İzmir, oylamanın ikinci turunda 33 oy alabildi....

Ömer Çelik: İzmir EXPO 2020'ye ev sahipliği yapacak donanımda!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'nin hasta hakları ve sağlık konusunda köklü bir geçmişe sahip, İzmir'in de EXPO 2020'ye ev sahipliği yapacak donanımda olduğunu söyledi....

Borsada kar hesabı nasıl yapılır? Her para artışı kar mıdır?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yükselişini sürdürürken, yatırımcıların da ilgisi artıyor. Peki enflasyon karşısında parasını korumak isteyenler borsada ne zaman kazandım diyebilir. Her para artışının kar anlamına gelmediğini belirten sermaye yönetmeni Dilek Sönmez, borsada kar hesabının nasıl ya

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Porsche Cayenne Haziran zammı merak ediliyor!  İşte Porsche Cayenne Haziran 2023 fiyatları!

Porsche markasının spor otomobillerinde kazandığı mühendislik bilgisi ve deneyim, Cayenne'in sürüş performansını da etkiler. Yoldan geçtiğinde meraklı gözlerine üzerine çeken Porsche Cayenne Haziran zammı merak ediliyor. İşte 15 Haziran fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı duyurdu! İstanbul, Ankara ve İzmir için müjde! Ücretsiz oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için müjdeyi verdi. İşte detaylar!

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir'de tarım arazisindeki konutlara Bakanlıktan yıkım kararı!

5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununa göre izin dışı yapılan yapılar yıkılıyor. Bununla beraber yıkım emri verilen binalara ceza da kesileceği belirtildi.

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

İzmir'de tüm binaların envanteri çıkarılacak!

İzmir'de art arda yaşanan depremlerden sonra tüm İzmirliler yaşadıkları binaların sağlamlılığını sorguluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentte tüm binaların envanterinin çıkarılacağını dile getirdi. 

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

İzmir'de tarım alanları imara açıldı iddiası!

İzmir'in Dikili ilçesinde tarım alanlarının imara açıldığı tespit edildi. Söz konusu imarla ilgili Tarım İl Müdürlüğü çalışmaları durdurun talimatı verdi. 

İzmir'de tarım alanı imara mı açılacak? 

İzmir'in mevkiindeki birinci derecede doğal sit kapsamındaki tarım alanı için imara açılmak isteniyor. Söz konusu imar İzmir İl Toprak Kurulu üyeleri oy çokluğuyla onaylandı, Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği imar için itirazda bulunuyor. 

Zorunlu deprem sigortası İzmir'deki tüm hasarı karşılayacak mı?

İzmir’de meydana gelen deprem ve hemen ardından yaşanan tsunamide sigortalı kaybın 1.5 milyar lirayı geçeceği tahmin ediliyor.

İzmir’de tarım sektörü ihtisas OSB’lerle atağa kalkacak!

Türkiye’de tarım, sanayi ve ihracat dendiğinde ilk akla gelen şehirlerden olan İzmir de bir çok kuruluş yatırım için atağa geçiyor....

izmir expoyu kazandımı Haberi

izmir expoyu kazandımı

EXPO 2020 ikinci tur oylamasında 36 oy alan İzmir elendi.


Dünyanın en büyük organizasyonları arasında gösterilen EXPO 2020'de İzmir, ikinci turda elenerek yarışa veda etti. İzmir, oylamanın ikinci turunda 33 oy alabildi.


Türkiye saati ile 15.30'da başlayan ilk tur oylama sonunda  Dubai 77, Ekaterinburg 39, İzmir 33, Sao Paolo ise 13 oy...