17 / 05 / 2024

İzmir fayton turu

İzmir fayton turu

İzmir’in simgelerinden biri haline gelen faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı. 1. Kordon’un ardından tarihi akslar ve Kültürpark’ı içinde de nal sesleri yankılanmaya başladı. Önce kordon sefası sonra tarihi tur yapılıyor.

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Seçimin ikinci turu öncesi piyasa sallantıda! İslam Memiş gram altındaki bombayı patlattı!

İslam Memiş, seçimin ikinci turu öncesi, dolar, borsa ve gram altın altına dair bazı uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

13 karede nostaljik İstanbul turu!

BYEGM, resmi instagram hesabında İstanbul'un nostaljik fotoğraflarını yayınladı. Görenleri şaşırtan fotoğrafları sizler için derledik. İşte 13 karede nostaljik İstanbul turu...

Yunanistan'ın turizmi Atatürk Evi Müzesi'yle hareketlenecek!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan turizmde yeni açılımlar yaratıyor. Mouzenıdıs Group, İzmir'deki seyahat acentalarına Selanik'teki Atatürk Evi Müzesi'nde evlilik turu önerisinde bulundu. Acentalar, teklife sıcak baktı.

Selanik Atatürk Evi Müzesi ne olacak?

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan, can simidi olarak gördüğü turizmde yeni açılımlar yaratıyor. Mouzenıdıs Group, İzmir’deki seyahat acentalarına Selanik’teki Atatürk Evi Müzesi’nde evlilik turu önerisinde bulundu. Acentalar, teklife sıcak baktı.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Kruvaziyer yolcusunun favorisi İzmir ve İstanbul!

MSC Cruises'un yolcularının 2014 yılında en çok tercih ettiği rota, İzmir ve İstanbul'u da içeren Ege ve Adriyatik turu oldu. Venedik'ten kalkan gemi, Bari, Katakolon, İzmir ve İstanbul'a demir atıyor ve Venedik'e geri dönmeden önce Dubrovnik'e uğruyor.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

İzmir fayton turu Haberi

İzmir fayton turu

İki yıl önceki çalışmalarıyla Kordon’da fayton keyfine yeni bir soluk getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Limanı ile Konak Pier arasında hizmet veren ve turistler tarafından büyük ilgi gören faytonların güzergahını genişletme kararı almıştı. 29 Haziran 2014 tarihi itibariyle ulaşım konusunda da düzenlemeye giden Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununun çözüme ulaşmasının ardından İzmir’in önemli simgelerinden biri olan faytonların güzergahını da genişletti. 1 Ağustos 2014 Cuma gününden itibaren Vasıf Çınar, Plevne Bulvarı, Talatpaşa Caddesi, Şair Eşref Bulvarı, Kültürpark (Enternasyonel İzmir Fuarı süreci hariç) ve çevresi, Basmane Meydanı ve çevresi, Ayavukla Kilisesi, Oteller Sokağı, Agora, Kemeraltı ve çevresini içine alacak şekilde güzergahı genişletilen faytonlar, şehir trafiğini engellemeden caddelerde farklı bir hava estirmeye başladı. 


Önce kordon sefası sonra tarihi tur

Alsancak Limanı’na kurvaziyerlerle gelen turistler, faytonla...