06 / 07 / 2024

izmir Folkart arsa imar

izmir Folkart arsa imar

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde 1/5000 ölçekli planı ağustos ayında, 1/1000 ölçekli planı eylül ayında onaylanan, meslek odalarının tepki gösterdiği Bornova Üniversite Caddesi üzerindeki eski depoların bulunduğu parselle ilgili plan değişikliği, kasım ayında itirazların da reddedilmesiyle kesinleşti

İzmir'de arsa fiyatları tırmanışa geçti! Yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsalar kapış kapış satılıyor!

İzmir'deki arsa fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar İzmir'e en yakın illerden olan Manisa'ya yöneldi. Manisa, arsa yatırımcıların yeni yatırım merkezi haline geldi.

Milli Emlak'tan İzmir'de arsa satışı! Bu habere hemen bakın!

Milli Emlak, İzmir Buca'daki bir araziyi satışa çıkardı. İşte 8 milyon 567 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Milli Emlak İzmir'de arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesi Yenifoça - Fatih Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, 27 ildeki 349 arsa satışa sunuluyor. 3 büyükşehrin de yer aldığı arsa satışına ilişkin detaylar açıklandı...

İzmir'deki arsa mağdurlarının sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

İzmir Folkart Vega nerede?

İzmir Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri 2021 yılında gerçekleştirilecek.

İzmir Folkart Vega fiyat!

İzmir Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimleri 2021 yılında yapılacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

İzmir Folkart Vega 2021'de teslim!

Folkart Vega projesi 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. 2021 yılında teslimlerin yapılacağı projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

İzmir Folkart İncity ödeme planı 2018!

1+0'lardan 4+1 dublekslere kadar konut tiplerine yer verilen Folkart İncity projesinde yüzde 20 peşinatla 60 ay yüzde 0,79, 120 ay 0,89 faiz oranları ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

İnşaat firmaları İzmir'de arsa arayışında!

Yatırım danışmanı Nafiz Gönen, büyük inşaat firmalarının İzmir’de arazi arayışı içinde olduklarını vurguladı. Gönen, bölgeyi beyaz yakalıların tercih ettiğini vurguladı.

izmir Folkart arsa imar Haberi

izmir Folkart arsa imar

Bornova Kazım Dirik Mahallesi Ünivesite Caddesi'nde Folkart Yapı'nın aldığı metro hattı yanındaki, eski depoların bulunduğu parselin "Konut dışı kentsel çalışma alanı" olan kullanım kararını "Ticaret, konut alanı ve park" olarak değiştiren plan değişikliğine meslek odalarının itirazı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde 1/5000 ölçekli planı ağustos ayında, 1/1000 ölçekli planı eylül ayında onaylanan, meslek odalarının tepki gösterdiği Bornova Üniversite Caddesi üzerindeki eski depoların bulunduğu parselle ilgili plan değişikliği, kasım ayında itirazların da reddedilmesiyle kesinleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda "Konut dışı kentsel çalışma alanı" olan kullanım kararını ticaret, konut ve park alanına dönüştüren plan değişikliğine Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin yaptığı itirazları, oybirliğiyle uygun bulmadı. İtirazların reddedilmesiyle plan...