06 / 05 / 2024

izmir gayrimenkul satışı 2020

izmir gayrimenkul satışı 2020

Geçtiğimiz 16 ayda toplamda 1000 gayrimenkulü satan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şimdi de 59 konutu satışa sundu.

İzmir'de 1934'te 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmış!

1934 yılında İzmir'de 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmak üzere ilana verilmiş. Öte yandan bu gayrimenkuller dışında 416 adet taşınmazın satılacağı belirtilmiş.

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Bergama'da 97 bin TL'den başlayan fiyatlarla 11 gayrimenkul satılıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul satışlarını nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul PR şirketi, koronavirüsün İzmir'deki gayrimenkul satışlarını etkileyip etkilemeyeceğine dair değerlendirmelerde bulundu. Şirket, "İnşaat firmaları süreci hasar almadan atlatabilir" dedi...

Vakıf GYO İzmir Konak'ta gayrimenkul satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İzmir Konak'ta mülkiyeti Vakıflar Bankasına ve Güneş Sigortaya ait gayrimenkul satın alması hakkında açıklama yayınlamıştır.

CarrefourSa İzmir'den gayrimenkul satışı!

Carrefoursa İzmir Karşıyaka'daki bir gayrimenkulünü 223.6 milyon lira bedelle Altunizade Gayrimenkul’e sattı. Şirketten gayrimenkul satışı ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapıldı.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İzmir'de 48 adet gayrimenkul satıyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan 48 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

izmir gayrimenkul satışı 2020 Haberi

izmir gayrimenkul satışı 2020

Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde 10 yıl boyunca ilçe belediyesine ait çok sayıda gayrimenkulü piyasa değerinin çok altında fiyatlara satan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar Belediyesi'nde 140 milyon TL'lik borç bıraktıktan sonra satışa İzmir'de de devam ediyor.

59 KONUTU DAHA SATIŞA ÇIKARDI


Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre, Soyer belediye başkanı seçildiği 31 Mart tarihinden bu yana İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 1000'in üzerinde gayrimenkulü encümen aracılığı ile sattı. 

Tunç Soyer Seferihisar Belediye Başkanlığı yaptığı 2 dönem boyunca rayiç bedeli 500 milyon TL civarında olan çok sayıda gayrimenkulü 119 milyon TL'ye satmıştı.

Satışları son sürat sürdüren Tunç Soyer, 20 Ağustos tarihinde yeni bir satış ihalesine daha çıkıyor. Belediyeye ait 59 konut açık artırma usulü ile satışa sunacak. Satış listesinde Bornova'da 6, Karşıyaka'da...