07 / 05 / 2024

İzmir Gültepe nazım planı

İzmir Gültepe nazım planı

İzmir Konak  Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı düzenlendi. Gültepe imar planları, komisyonlarda görüşüldükten sonra meclis onayından geçti.

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Gaziosmanpaşa TEM Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, 1/5000 ölçekli TEM Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı plan notu Değişikliği 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

İzmir Gültepe sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Gültepe Semti Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda konuşan mahalleli, kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Önal ve Muhsin Arslan ortaklığında kuruldu.

İzmir Gültepe nazım planı Haberi

İzmir Gültepe nazım planı

İzmir Konak Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısının ilk birleşimi gerçekleşti. Meclis onayına sunulan Gültepe'nin imar planları meclisten geçti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, İzmir'de sağlıksız ve kaçak yapılaşmaların en fazla olduğu Konak'ın Gültepe mahallesi için imar planları hazırlanmıştı. İmar planları, Konak Belediye Meclisi'nin ekim ayı ilk oturumunda konuşuldu. 

Çınartepe, Atamer, Millet, Murat, Trakya, Anadolu, Saygı, Mehmet Akif, Ulubatlı, Yirmialtı Ağustos, Yavuz Selim,  Zeybek, Huzur, Boğaziçi ve Cengiz Topel mahallelerini kapsayan Gültepe Planlama Bölgesi için hazırlanan 1/100 bin ölçekli imar planı revizyonu mecliste onaylandı.

İmar planlarının son derece büyük bir alanı kapsadığını söyleyen Ak Partili Tevfik Erdoğan, "Sanki Gültepe halkı için bir sosyal konut projesi altında yapılan bir planlama çalışması. Gültepe halkının sosyal konuta ihtiyacı yok" açıklamasında bulundu.

Yapılan eleştirileri cevaplandıran  Konak Belediye Başkanı...