01 / 05 / 2024

izmir hatay sokak otopark

izmir hatay sokak otopark

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye İzmir Büyükşehir Belediyesi 440 araçlık modern katlı otopark inşaatına başladı.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

İzmir Hatay'a katlı otopark inşa edilecek!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak.

İzmir Hatay'a 440 araçlık otopark geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay bölgesinde 440 araç kapasiteli yeni bir otopark için ay sonunda ihaleye çıkıyor. Çok fonksiyonlu bu bina, otopark özelliğinin dışında, çatısındaki seyir terası ve süs havuzu ile keyifli bir dinlenme alanı olacak.

Hatay Samandağ'da Sokak düzenleme ve parkemle çalışmaları başladı!

Samandağ Belediyesi Favvar Mevkii 117. Sokak düzenleme ve parkemle çalışması başlattı. Fen İşleri Birimince yapılan çalışmalarda zemin güçlendirme, yol kaplaması yapıldıktan sonra parkelenerek kısa süre içinde hizmete açılacağı bildirildi.

İzmir'de 40 merdivenli sokak yenilenecek!

Konak Belediyesi, ilçenin simgelerinden merdivenli sokaklar için ihaleye çıktı. 40 merdivenli sokak, elden geçirilerek sağlam ve estetik bir görünme kavuşacak.

İzmir Hatay-Göztepe metrosu 25 Mart'ta açılıyor!

Sellerin önüne geçmek için yağmur suyu projelerine ağırlık vereceklerini aktaran Aziz Kocaoğlu, metronun Hatay - Göztepe etabının 25 Mart Sah günü hizmete başlayacağını, ifade etti.

İzmir 35. Sokak projesinde 10 bin lira peşinatla konut!

Akşan Yapı, İzmir ' de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinin ikinci etabında yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

35. Sokak'tan ev alana kira ödemek yok!

Türkiye'nin en büyük çelik konut projelerinden biri olarak gösterilen izmir 35. Sokak projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Akşan Yapı'nın, projeyle ilgili 'Kiranız Bizden' kampanyası sürüyor...

İzmir 35.Sokak nerede?

İzmir 35.Sokak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Akşan Yapı projesi İzmir 35.Sokak kapsamında 3+1 bahçeli dubleks evlerin fiyatları 432 bin TL'den başlıyor

İzmir 35.Sokak satış fiyatları!

İzmir 35.Sokak satış fiyatları 224 bin liradan başlayarak değişiyor. Akşan Yapı projesi 35. Sokak Evleri projesinin ikinci etabı 2014 yılı Haziran ayında teslim ediliyor...

İzmir 35.Sokak fiyatları!

İzmir 35.Sokak fiyatları 224 bin liradan başlayarak yükseliyor. 2 etap olarak inşa edilen 35. Sokak Evleri'nin ilk etabı teslim edildi. Projede ikinci etap satışları sürüyor...

izmir hatay sokak otopark Haberi

izmir hatay sokak otopark

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay 141 sokakta yapacağı 440 araçlık katlı otopark inşaatında şantiye alan içinde kalan bir çam ağacı önce budandı, ardından kökü sökülüp taşındı. Çevre sakinlerinin talep ve tepkileri üzerine inşaat alanındaki diğer iki çam ağacı sökmeyen belediye ekipleri, projede değişiklik yapılabilirse ağaçları yerinde bırakabileceklerini açıkladı.


Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye İzmir Büyükşehir Belediyesi 440 araçlık modern katlı otopark inşaatına başladı. Şantiye alanın içinde kalan çam ağacı önce budandı ardından kökünden sökülüp taşındı. Taşınması planlanan diğer iki çam ağacı ise çevre sakinlerinin tepkisi ve talepleri doğrultusunda yerinde bırakıldı. Belediye yetkilileri, sökülen ağacın başka bir alanla dikileceğini belirterek, yerinde kalan iki çam ağacının...