28 / 04 / 2024

İzmir Homeros Bulvarı

İzmir Homeros Bulvarı

Büyükşehir Belediyesi’nin Homeros Bulvarı için Ferahlı Mahallesi’nde başlattığı kamulaştırma, mahalleliyi isyan ettirdi. Evlerine çok düşük fiyat verildiğini söyleyen Fatih Koçak, “Civardaki evler 130 bin liradan başlıyor.

İzmir Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması projesine başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz yıl hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nın Otogar’a kadar uzatılması için uygulama projelerine başlandı. Güzergah üzerinde kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Nefes Bulvar Yunusoğlu İnşaat fiyatları!

Nefes Bulvar projesi İzmir Güzelbahçe'de Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Nefes Bulvar Yunusoğlu Evleri fiyat!

İzmir Güzelbahçe'de Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Nefes Bulvar projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Nefes Bulvar Güzelbahçe Evleri fiyatları!

Nefes Bulvar Evleri, Yunusoğlu İnşaat tarafından İzmir Güzelbahçe'de hayata geçirildi. 250 adet daireye yer verilen projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

Karşıyaka Cahar Dudayev Bulvarı'nda tramvay çalışmaları başladı!

İzmir'in kanayan yarası olan trafik çilesi, tramvay çalışmalarıyla birlikte ikiye katlandı. Tramvay hattı çalışmalarının başladığı Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'ndaki trafik çilesi, sabah ve akşam saatlerinde vatandaşların korkulu rüyası oldu.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

Buca ile Bornova arasına tünel!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete alarak Buca’ya ve İzmir’e kazandırdığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın 2,4 kilometrelik bölümünü “derin tünelle” geçecek.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 2.etap çalışmaları başladı!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı karayolu geçidi yapım çalışmalarında ikinci etaba başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz tarafında açtığı yeni servis yolu sayesinde 3 şerit trafiği koruyarak inşaata devam ediyor.

İzmir Homeros Bulvarı Haberi

İzmir Homeros Bulvarı

Bizim 3 katlı apartmanımıza 69 bin lira değer biçilmesi tam bir komedi” dedi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Homeros Bulvarı güzergahında yer alan Ferahlı Mahallesi'ndeki binalara biçtiği kamulaştırma değerleri şaşkınlık yarattı. Ferahlı'da yaşayan Koçak ailesinin Kılıçreis Caddesi'ndeki 3 katlı apartmanına 69 bin lira fiyat biçildi. Civardaki daire fiyatlarının 130 bin liradan başladığını söyleyen aile karara itiraz etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Homeros Bulvarı bağlantı yolu güzergahında kalması nedeniyle Koçak ailesinin yaşadığı 3 katlı apartmana 69 bin lira fiyat biçti. 


'Hukuki süreç başlattık' 


25 Aralık tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'ndan gelen bildiride ev sahibi Fatih Koçak uzlaşma görüşmesine davet edildi. Apartmanlarının Homeros Bulvarı bağlantı güzargahında kalması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nin kararıyla yıkılacığını öğrenen aile, uzlaşma görüşmesine gittiklerinde ise ikinci şoku yaşadı. Koçak ailesinin karşısına...