02 / 05 / 2024

izmir ideal yaşam evleri kampanyaları

izmir ideal yaşam evleri kampanyaları

Türksal İnşaat'ın Çiğli Harmandalı’da inşaatına devam ettiği, İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi 30 ağustos 2014 olarak belirtildi. Çiğli İdeal Yaşam Evleri'nde yılın son fırsatı, 10 bin TL peşin daire senin...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

İzmir'de Doğal Yaşam Köyü kurulacak!

Varlık odaklı projelerle Yarımada bölgesini kalkındırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle Urla’ya Doğal Yaşam Köyü’nü kuruyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın!

İzmir Çiğli'de 52 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde toplam 877 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tipleri bulunuyor.

İzmir Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Kanser hastası kadınlara umut ışığı olan ‘Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Destek Merkezi’ törenle hizmete açıldı.

Hayallerdeki yaşam merkezi: Mahall Bomonti İzmir!

Türkerler Holding tarafından İzmir'de projelendirilen 'Mahall Bomonti İzmir' hayallerdeki yaşam merkezini gerçeğe dönüştürmek isteği ile inşa edildi.

İzmir Sosyal Yaşam Yerleşkesi ne zaman açılacak?

Büyükşehir Belediyesi'nin, 19 Mayıs 2015'te açacağını ilan ettiği Sosyal Yaşam Yerleşkesi'nde iki kez süre uzatımı alındı, son olarak 1 Haziranda bahçe mobilyası ihalesine çıkıldı. Açılış tarihi bilinmiyor.

izmir ideal yaşam evleri kampanyaları Haberi

izmir ideal yaşam evleri kampanyaları


Türksal İnşaat'ın Çiğli Harmandalı’da inşaatına devam ettiği, İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi 30 ağustos 2014 olarak belirtildi. 


İdeal Yaşam Evleri m2


5359m2 alan üzerine kurulan ideal yaşam evleri 5 blok 72 daire 3 dükkan olarak yükselmeye devam ediyor.3+1 156m2 olarak tasarlanan dairelerde soyunma odası, ebeveyn banyosu ve ütü odası bulunmaktadır.


2+1 122m2 alana sahip daireler ise soyunma odası ve ebeveyn banyosu yer almaktadır.Türksal İnşaat İdeal yaşam Evleri Kapalı güvenlik, otopark, yüzme havuzu, 

fitness, çocuk oyun alanlarının yer aldığı elit kesimin yaşayacağı nezih bir ortam.


İdeal yaşam fiyat ve kredi seçenekleri


3+1 daireler 169.000TL ile 199.000TL arasında, 2+1 daireler 144.000TL ile 159.000TL arasında olup 10.000TL peşinat 0,69 faiz oranıyla 120 ay vadeli kredi imkanı ile satışlarına devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal satışların %70ini tamamladıklarını,...