10 / 05 / 2024

izmir inönü yeşillik

izmir inönü yeşillik

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 47 milyon TL’yi aşan bir bedelle yaşama geçireceği İnönü ve Yeşillik Caddesi arasındaki 4,5 kilometrelik “ekspres güzergah için yapım çalışmalarına başladı.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Hyundai i20 N'ye tek kuruş zam gelmedi! İşte Hyundai i20 N 25 Ekim 2022 fiyat listesi! 

Hyundai’nin özel modeli i20 N’nin Ekim ayı fiyatları açıklandı. Hyundai i20 N'ye tek kuruş zam gelmedi! İşte Hyundai i20 N 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı! İşte iPhone 14 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İşte Hepsiburada'nın iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in 22 Eylül 2022 satış fiyat listesi... Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı. Peki iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in fiyatları ne kadar? İşte yanıtı…

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı Paneli 21 Mayıs'ta!

Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı Paneli 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs Cuma günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

izmir inönü yeşillik Haberi

izmir inönü yeşillik


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 47 milyon TL’yi aşan bir bedelle yaşama geçireceği İnönü ve Yeşillik Caddesi arasındaki 4,5 kilometrelik “ekspres güzergah için yapım çalışmalarına başladı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnönü Caddesi ile Yeşillik Caddesi arasını 3 kilometre kısaltacak yeni ekspres yol için geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirdiği ihaleyi tamamlayarak yapım çalışmalarına başladı. Toplam 7.5 kilometrelik güzergahı 3 kilometre kısaltarak 4.5 kilometreye indirecek yeni güzergah, İnönü Caddesi ile Yeşillik Caddesi arasındaki ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak. Bölge trafiği için devrim niteliğinde olan bu projenin maliyeti, 30 milyon 851 bin TL’si kamulaştırma bedeli, 13 milyon 251 bin TL’si yapım gideri ve 3 milyon 200 bin TL’si asfaltlama olmak üzere 47 milyon TL’yi aşıyor. 


3 kilometre kısalacak 

İnönü Caddesi Metin Oktay Kavşağı’ndan başlayarak Hıfzısıhha önünden 52/18, 52/96, 200/1, 9601,...