05 / 05 / 2024

izmir İstanbulda tanıtılacak

izmir İstanbulda tanıtılacak

İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, tanıtılacak.

İzmir, EMITT 2015 için hazırlıklarını tamamladı!

İzmir, 22 - 25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul 'da gerçekleşecek olan 19. EMITT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı

Motorola Razr 40 Ultra veya Razr Pro, pek çok donanım yükseltmesiyle kesinlikle çok ilginç bir katlanabilir telefon haline geliyor. Peki  heyecanla beklenen Motorola Razr 40 Ultra ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in tanıtılacağı gün belli oldu!

Samsung'un uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Galaxy Z Fold ve Z Flip 5 modelleri ne zaman tanıtılacak?

Galaxy S23'ün tanıtılacağı tarih belli oldu. Yeni seriyi bekleyenleri heyecanlandıran haber...

Samsung'un yeni modeli Galaxy S23 serisi ne zaman tanıtılacak? Piyasaya sürüleceği tarih, özellikleri ve fiyatı ne olacak?

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

MÜSİAD tarafından yapımına başlanacak, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olacak HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak.

İstanbul'da Mülk Edinme Rehberi 23 Aralık'ta tanıtılacak!

İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’nin tanıtılacağı toplantı 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Gayrimenkul Borsası yurt dışında tanıtılacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ'nin (GABORAS) tanıtımı için çalışma yürüttüklerini söyledi. Kaan, Recep Tayyip Erdoğan'ın GABORAS ile ilgili olumlu sözlerini hatırlattı.

Şehzadeler'in imar planı ve mimari projeleri halka tanıtılacak!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacağını açıkladı.

Ahlat'taki tarihi yapılar karekod ile tanıtılacak!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan tarihi yapılara takılacak "karekod" sistemiyle, akıllı telefon aracılığıyla Türkçe ve İngilizce yazılı ve görüntülü olarak eser hakkındaki bilgilere ulaşılabilecek.

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

izmir İstanbulda tanıtılacak Haberi

izmir İstanbulda tanıtılacak


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.

İstanbul’da gerçekleşecek 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü İzmir tanıtımı yapılacak. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında İzmir’i temsil edecek heyette; İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA),...