05 / 05 / 2024

izmir karaburun ev fiyatları 2017

izmir karaburun ev fiyatları 2017

İzmir'in en küçük ilçesi olan Karaburun'da yol çalışmaları sonrası tapudaki gayrimenkul alım satım hareketliliği yüzde 23 arttı, inşaat ruhsatı başvurusu da 145'ten 203'e yükseldi.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Belediyeden İzmir Karaburun'da imarlı arsa fırsatı!

İzmir İli Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun İskele Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Kasım 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Karaburun ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri yapılacak. Peki TOKİ Karaburun projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi...

izmir karaburun ev fiyatları 2017 Haberi

izmir karaburun ev fiyatları 2017

İzmir'in en küçük ilçesi Karaburun, son yıllardaki gayrimenkul hareketliliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Çeşme, Urla ve Seferihisar'a göre plaj sayısının az, yolunun uzun ve virajlı olması gibi nedenlerle turizmdeki gelişmelerden pay alamayan Karaburun'un kaderi yeni yapılan yolla değişti. 

Toplam 55 kilometrelik yolun 40 kilometrelik bölümünün tamamlanmasıyla ilçede gayrimenkul alım satımı ve fiyatlarında artış oldu.


Anadolu Ajansı muhabirinin İlçe Tapu Müdürlüğü kayıtlarından derlediği bilgilere göre, yol çalışmasının başladığı 2015 yılında toplam bin 572 gayrimenkulün alım satım işlemi yapılırken geçen yıl bu rakam yüzde 23 artışla bin 972'ye ulaştı. Bu yılın ocak-eylül döneminde de alım satım işlemi ise bin 484 olarak gerçekleşti.

Karaburun Belediyesine yapılan yeni inşaat ruhsatı başvurularının da giderek artması dikkat çekiyor. Buna göre 2015 yılında 145 olan inşaat ruhsatı başvurusu 2016 yılında...