02 / 05 / 2024

İzmir Kdm çed toplantısı

İzmir Kdm çed toplantısı

İzmir Çeşme ilçesinde Kdm Tarım ve Hayvansal Ürünler San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Çipura, Levrek, Sarıağız (Granyöz) ve Sinağrit Yetiştiriciliği Tesisi projesi ile ilgili Halkın Katılımı Toplantısı 16 Nisan'da.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 2. Etap ve 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Bergama projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Bergama 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı!

İzmir Halkapınar'da hayata geçirilen Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı.

İzmir Körfez Geçiş Projesi ÇED Olumlu Kararı iptal edildi!

İzmir İdare Mahkemesi, İzmir Körfez Geçiş Projesi için verilen ÇED Olumlu Kararı'na karşı açılan davada raporu iptal etti.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinin ÇED süreci başladı!

TOKİ'nin İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Zeytinlik Mahallesinde planladığı toplu konut projesinde ÇED süreci başladı...

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açılmasına tepki!

Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından İzmir'de hayata geçecek Çiğli ve Narlıdere bölgelerini birleştirecek olan İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açılmasına tepkiler gösterildi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açıldı!

Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının Çiğli ile Narlıdere ilçelerini birleştirecek "İzmir Körfez Geçişi Projesi"nin yapımına olanak sağlayacak "ÇED olumlu raporunun iptali" için iki ayrı dava açıldı.

İzmir Menemen'de ÇED raporuna iptal geldi!

İzmir 6. İdare Mahkemesi, İzmir'in Menemen İlçesi'ndeki depolama alanı için verilen ÇED kararını iptal edip, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İzmir İstinye Park AVM'de ÇED süreci uzayacak!

Kamuoyunda sayısız tartışmaya yol açan ve yargıya taşınan AVM proje için yeniden başlayan ÇED sürecinde bu sefer son kararı İzmir halkı verecek.

İzdemir Termik Santrali'nin yeni ÇED raporu çıktı!

İzmir Aliağa'da faaliyete geçmesi beklenen İzdemir Termik Santrali projesinin ÇED raporu iptal edilmişti. Santralin mühürlenmesi beklenirken proje için yeni ÇED raporu çıkarıldığı öğrenildi.

Körfez Geçiş Projesi’nin ÇED raporu onaylandı!

İzmir'in gerdanlığı olacak Körfez Geçiş Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ÇED raporu onayı alındı.

İzmir Kdm çed toplantısı Haberi

İzmir Kdm çed toplantısı

İzmir ili Çeşme ilçesi sınırları içerisinde Kdm Tarım ve Hayvansal Ürünler San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Çipura, Levrek, Sarıağız (Granyöz) ve Sinağrit Yetiştiriciliği Tesisi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 16/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...