05 / 05 / 2024

İzmir Kemalpaşa Kültür Merkezi açılış töreni

İzmir Kemalpaşa Kültür Merkezi açılış töreni

Kemalpaşa'nın kültür ve sosyal hayatını derinden etkileyecek olan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin temeli, çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle atıldı.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma Bölgesi sınırları yeniden belirlendi!

İzmir Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları yeniden belirlendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye'den Manhattan’a kültür merkezi ve yurt projesi!

TÜRGEV ve Ensar Vakfı Manhattan’da öğrenci yurdu ve kültür merkezi inşa edecek. Proje ile ilgili son durum TÜRKEN’in düzenlediği gecede anlatıldı.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Pazarcı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Kültür Merkezi Projesi’nin temelini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı törenle yarın atıyor.

İzmir Kemalpaşa Kültür Merkezi açılış töreni Haberi

İzmir Kemalpaşa Kültür Merkezi açılış töreni

Kemalpaşa'nın kültür ve sosyal hayatını derinden etkileyecek olan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin temeli, çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle atıldı. Bin 240 metrekarelik alanda üzerinde yükselecek merkezde, sinema ve konferans salonlarından fitness ve etüd merkezine kadar birçok bölümün olduğu merkezin 2016'da bitirilmesi öngörülüyor.


Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kemalpaşa'nın ihtiyaç duyduğu böylesi önemli bir yatırımı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 1.5 yılı geride bıraktık. Görevi devraldığımız zaman belediyenin...