18 / 05 / 2024

İzmir Kemalpaşda icralık gayrimenkuller

İzmir Kemalpaşda icralık gayrimenkuller

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan 12096 metrekarelik alana sahip olan fabrika Kemalpaşa İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2014 günü saat 10.00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

İstanbul'da kiralık ev dolandırıcılığı artıyor!

İstanbul'da kiralık ev dolandırıcılığı her geçen gün artıyor. Ucuz ilanları gören vatandaşlar binlerce lirasını dolandırıcılara kaptırıyor.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Kiracılar dikkat! İcralık olabilirsiniz!

Bir dönem kiralık oturduğu evin 12 yıl sonra gelen abonelik borcu nedeniyle icralık olan tüketiciyle ilgili Yargıtay emsal niteliğinde olacak karar verdi.

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Andan tarafından kuruldu.

Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa canlandı!

BETAM ve sahibindencom ortaklığında hazırlanan Konut Piyasası Görünümü raporuna göre Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa hareketlendi.

Hatay'da yıkılma tehlikesi olan bina çöktü!

Hatay'da yıkılma tehlikesi olması nedeniyle iki yıl önce tahliye edilen bir binada çökme meydana geldi.

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Kütahya'da yıkılması planlanan okullar meclis gündeminde!

Kütahya'da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ya da yıkılması planlanan okullar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

İzmir Kemalpaşda icralık gayrimenkuller Haberi

İzmir Kemalpaşda icralık gayrimenkuller

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan 12096 metrekarelik alana sahip olan fabrika Kemalpaşa İcra Dairesi tarafından 3 milyon 481 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Parsel dosya içerisindeki imar durumuna göre sanayi alanında kalıyor. Tapu kaydında 118 ada 1 parsel borçlu adına tam hisselidir. Anayapı prefabrik sistemle inşa edilmiştir. 


İhale İlanı 


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Satışa konu olan taşınmaz İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ören köyü, 118 ada, 1 parsel numaralı taşınmaz tapu kaydında fabrika binası ve arasası cinsinde olup 12096 metrekare alana sahiptir.


Kıymeti.3.481.210.00 TL

1.Satış Günü: 08/19/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası

2.Satış Günü: 03/10/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası




Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir....