18 / 05 / 2024

izmir kompozit laboratuvarı

izmir kompozit laboratuvarı

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Ege Meslek Yüksekokulu ve Boeing işbirliğinde, Uçak Teknolojisi Programı öğrencilerinin uygulamalı eğitimine katkı sağlamak amacıyla kompozit laboratuvarı açıldı...

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uz tarafından kuruldu.

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   25 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Durmuş tarafından kuruldu.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Asya Test Yapı Laboratuvarı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Test Yapı Laboratuvarı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  25 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Tosun tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Zeynep Karakoç tarafından  kuruldu.

Eurolab Laboratuvar Anonim Şirketi kuruldu!

Eurolab Laboratuvar Anonim Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Kutlu tarafından kuruldu.

Betoner Laboratuvar Faaliyetleri Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Betoner Laboratuvar Faaliyetleri Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergüz tarafından kuruldu.

Gezay Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezay Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Aygün tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Safir Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Safir Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaboğlu ve Seyyit Kutup Çavdaroğlu ortaklığında kuruldu.

izmir kompozit laboratuvarı Haberi

izmir kompozit laboratuvarı

Açılışa katılan Vali Mustafa Toprak, "Türkiye olarak bizim havacılık sektöründe geri kalmamamız gerekiyor" dedi

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Ege Meslek Yüksekokulu ve Boeing işbirliğinde, Uçak Teknolojisi Programı öğrencilerinin uygulamalı eğitimine katkı sağlamak amacıyla kompozit laboratuvarı açıldı. EÜ Ege Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programı Ahmet Eroğlu Eğitim Tesisi'nde düzenlenen törende konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, üniversitelerin toplumsal, sosyal ve ekonomik gelişime önemli katkı sağladığını belirtti. Türkiye'nin havacılık sanayinde ve sektöründe bulunduğu noktadan daha üst evrelere çıkması gerektiğini vurgulayan Toprak, "Türkiye olarak bizim havacılık sektörü noktasında geri kalmamamız gerekiyor. Havacılık sektöründe önemli marka olmuş Boeing'in Ege Üniversitesi ile işbirliğine gitmesini önemli ve kalıcı buluyorum. Havacılık sektöründe ülkemizde son yıllarda önemli mesafe kaydetti. İzmir'in geri kalması düşünülemez" diye konuştu. EÜ Rektörü Candeğer Yılmaz...