07 / 05 / 2024

İzmir Konfor Evlerinde satışlar başladı

İzmir Konfor Evlerinde satışlar başladı

Çetmen Şirketler Grubu tarafından inşa edilen projede inşa çalışmaları bitti. Yeni satışları başlayan İzmir Konfor Evleri'nde 2+1 'ler 165 bin TL 'ye satışa sunuluyor.

Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanlara vergi şoku! Resmen açıklandı! 

Evi olanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanların da bu vergiyi ödemesi gerekiyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

Nissan X Trail maksimum konfor, minimum fiyat! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 24 Mayıs 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Peki Nissan X-Trail ne kadar? Nissan X-Trail fiyatı kaç lira? İşte Nissan X-Trail 24 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Nissan X Trail birinci sınıf konfor! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Geniş iç hacmi ve üstün konforuyla ailenize ve sevdiğin her şey için yeterince yer var. Peki Nissan X-Trail ne kadar? İşte Nissan X-Trail 2022 fiyat listesi..

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

İzmir'de evleri orta hasarlı ailelere 5 bin TL yardım yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde evlerinde orta hasar bulunan ailelere 5 bin TL yardım yapılması gündeme geldi. 

İzmir'de depremzedelere hasar ödemeleri yapılmaya başladı!

İzmir'de meydana gelen depremde evlerinde hasar meydana gelen vatandaşlar için hasar ödemeleri başladı. İzmir depreminin yarattığı maddi kaybın 3.5 milyar lira olacağı tahmin edilirken, sigortacılar bunun 1.8 milyar lirasını karşılayacak.

ATİA’dan homeoffice çalışanlara konfor önerileri!

Yeni tip koronavirüs salgını sonrasında yeni normal süreçte homeoffice çalışma düzeni ile devam edenlere, konfor alanı sağlayacak öneriler ATİA’dan geldi. 

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy’nin motorlu pergola çözümleriyle restoran ve kafelerde bahçe keyfine yüksek konfor katılıyor...

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Güven tarafından kuruldu.

Şırnak'ta terör mağdurları yeni yıla yeni evlerinde girdi!

Şırnak'ta hayata geçirilen konutlara yerleşen terör mağduru aileler, yeni yılı konforlu evlerinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyor...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

İzmir Konfor Evlerinde satışlar başladı Haberi

İzmir Konfor Evlerinde satışlar başladı

Toplam 3 bin arsa alanına yayılan projede daire alternatifler arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon yer alıyor. Proje İzmir İl'i Menemen İlçe'sinde hayata geçiriliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında gelişmekte olan Ulukent-Şahin Tepesi'nde yer alan proje Çanakkale-İzmir otobanı ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakın yerde bulunuyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede açık çocuk ve yetişkin havuzu, 96 araç kapasiteli açık otopark, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, kamelyalar bulunuyor. 


Ödeme seçenekleri arasında yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi uygulanan Konfor Evleri projesi toplam 95 adet daireden oluşuyor.


İzmir Konfor Evleri'nde satışlar başladı, 2+1'ler 165 bin TL'ye, 3+1 daireler 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu ay sonunda yaşamın başlayacağı proje 4 blok şeklinde yükseliyor.


Adres : İstiklal Mah. 7434...